Pronájem kanceláře, Brno, třída Kpt. Jaroše, 174 m2

třída Kpt. Jaroše, Brno


45 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

AMBIENTEN VIP Vám exkluzivně nabízí k pronájmu obchodní prostor o užitné ploše 174 m2 v 2. nadzemním podlaží domu na ulici třída Kapitána Jaroše. Tato vyhledávaná prestižní lokalita je tou pravou na provozování podnikatelské činnosti, zřízení kanceláře či sídla firmy.

V prostorech jsou repasovaná plastová okna s výhledy na zahradu a ulici Třídy kpt. Jaroše a krásné parkety. Je zde k dispozici malá kuchyně, toaleta, sprcha.

V blízkosti budovy se nachází kompletní občanská vybavenost vč. notářů, advokátů a banky. Vřele doporučujeme prohlídku těchto lukrativních prostor.

K měsíčnímu nájmu bude připočteno DPH ve výši 21 %.

Pro další informace kontaktujte realitního specialistu uvedeného u inzerátu.

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 2. 2024
Adresa
třída Kpt. Jaroše, Brno
ID
29958
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Pomkla

Jiří Pomkla

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky