Prodej bytu 4+kk, Praha - Stodůlky, U Řepory, 92 m2

U Řepory, Praha 5 - Stodůlky


16 428 325 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 78 293 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Společnost UBM představuje druhou etapu unikátního rezidenčního projektu Arcus City, který vyroste uprostřed zeleně ve Stodůlkách na Praze 5 a nadchne vás svým promyšleným zpracováním. Jedinečnost luxusního bytu 4+kk na prodej ve 3. podlaží podtrhuje kompletní občanská vybavenost a perfektní dostupnost do centra Prahy.


Vzdušný byt 4+kk o velikosti 99,7 m2 vás okouzlí svou otevřeností a svobodným pojetím. Bytu 4+kk dominuje obývací pokoj propojený s velkorysým balkónem (51 m2) a prostorným kuchyňským koutem. Ze všech ložnic je také vstup na balkón. Druhá koupelna, samostatná toaleta a komora v bytě jsou samozřejmostí. Příprava na Smart systém, el. venkovní žaluzie, velkoplošná okna, dřevěné podlahy a stylové obklady jsou detaily, které vytváří bezpečný a komfortní domov.


Stodůlky patří mezi rychle rostoucí pražskou čtvrť se silným občanským zázemím. Školy, včetně mateřských, supermarkety, polikliniku a poštu doplňují sportovní areály a restaurace. Nedaleké Prokopské a Dalejské údolí vám nabízí svobodu a odpočinek v přírodě s neopakovatelnými výhledy na Prahu.


Dokončení 2. etapy je naplánováno na 3Q 2024.

Cena
16 428 325 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
23. 4. 2024
Adresa
U Řepory, Praha 5 - Stodůlky
ID
525766
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
92 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.

Podobné nabídky