Prodej zahrady, Šumperk, 307 m2

Šumperk


580 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 2 764 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Šumperku

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Úžasná příležitost - zahradní pozemek s chatkou v osobním vlastnictví v klidné části Šumperka k prodeji! Hledáte místo, kde byste mohli trávit svůj volný čas obklopeni přírodou a zároveň být nedaleko od centra Šumperka? Představujeme vám exkluzivní nabídku zahradního pozemku s celkovou plochou 307m², který se nachází v oblíbené a velmi klidné části obce. Tento jedinečný pozemek je určený pro každého, kdo si chce vytvořit místo pro relaxaci, pěstování zeleniny, květin či pro ty, kdo chtějí strávit příjemné chvíle ve vlastní zahradě bez nutnosti vyjíždět daleko za město. Je zde přípojka elektřiny i pitné vody s vlastními měřáky. Chata stojící na pozemku je podsklepená, má i WC koutek se suchým záchodem. Součástí prodeje je i podíl na přístupové cestě. Záhony jsou obdělány a připraveny na jaro. Pro více informací či prohlídku kontaktujte makléře.

Cena
580 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 4. 2024
Adresa
Šumperk
ID
861426
Stav objektu
Dobrý
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
307 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Žáková

Michaela Žáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Šumperku.

Podobné nabídky