Pronájem obchodního prostoru, Praha - Nusle, Štětkova, 80 m2

Štětkova, Praha 4 - Nusle


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, Nájem dle konkrétních požadavků, neplatíte provizi, bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout obchodní prostory v budově Qubix nacházející se v prestižní lokalitě poblíž stanice metra Vyšehrad – Praha 4.
Název QUBIX vychází z designu budovy, který zvenku i zevnitř vypadá jako sada kostek. Budova vyhrála mnoho prestižních ocenění, mimo jiné Best of Realty 2012 nebo cenu za vynikající energetickou úspornost.
Budova získala jako první v České republice certifikát Platinum LEED. Tento certifikát mimo jiné bere v úvahu dobrou dostupnost městskou hromadnou dopravou, protože leží přímo uprostřed dvou stanic metra Vyšehrad a Pražského povstání (trasa C).
Také dostupnost autem je vynikající – QUBIX leží vedle Magistrály, vynikající je také spojení na dálnici D1.
V přízemí budovy je umístěna restaurace, která se stala velmi populární jak mezi zaměstnanci projektu QUBIX, tak pro ostatní návštěvníky, kteří denně do restaurace dochází.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, ráda Vám zajistím osobní prohlídku.
Neplatíte provizi.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, Nájem dle konkrétních požadavků, neplatíte provizi, bez DPH, bez poplatků, včetně provize, bez právního servisu
Aktualizováno
4. 2. 2024
Adresa
Štětkova, Praha 4 - Nusle
ID
45982
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
80 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
80 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michaela Čálková

Michaela Čálková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 4.

Podobné nabídky