Prodej obchodního prostoru, Holešov, nám. Dr. E. Beneše, 2455 m2

nám. Dr. E. Beneše, Holešov


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Holešově

Popis

Společnost SYNOT REAL ESTATE, k.s. nabízí k prodeji komerční objekt v centu města Holešova. Konkrétně se jedná o objekt č.p. 24 na nám. Dr. E Beneše včetně pozemků parc. č. 68/1, č. 67/4, č. 69/1 a č. 68/2 společně s 25 rozestavěnými jednotkami ve dvoře (24 bytových jednotek, 1 jednotka nebytová) vše o celkové rozloze 2.455 m2 (zastavěná plocha cca 1.175 m2), na pozemcích je možné i parkování.

Nemovitosti jsou nezkolaudované a napojeny na všechny sítě (el. NN, vodovod, kanalizační řád a řád zemního plynu). V roce 2011 byla zahájena rozsáhlá rekonstrukce, která je provedena více jak z 80 % (stavební povolení na opravu a rekonstrukci bylo vydáno v roce 2010).

Objekt č.p. 24 je částečně podsklepen, v 1.NP se nachází nebytové prodejní prostory, ve 2. NP a 3. NP kancelářské prostory a ve 4. NP dvě bytové jednotky (případně lze využít jako kanceláře).

Rozestavěné jednotky ve dvoře jsou přístupné přes průjezd domu č.p. 24 a z ulice Malá. Jednotky nejsou podsklepeny a mají tři nadzemní podlaží, 24 bytových jednotek je o velikosti 1+kk až 4+kk. Chybí vnitřní omítky bytů, instalace sociálního zařízení, povrchy podlah vč. společných prostor, zábradlí a elektrorozvodů.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
nám. Dr. E. Beneše, Holešov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
2455 m2
Typ objektu
Patrový

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Adam Šebek

Bc. Adam Šebek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Holešově.

Podobné nabídky