Prodej bytu 3+kk, Slavkov u Brna, Zelnice II., 73 m2

Zelnice II., Slavkov u Brna


7 250 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 34 551 Kč /měs.

(V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.)


Regionální dodavatelé v Slavkově u Brna

Popis

V exkluzivním zastoupení majitele Vám nabízíme byt 3+kk s garážovým stáním v novostavbě bytového domu dokončené roku 2020. Bytový dům je lokalizovaný v rezidenci Austerlitz Slavkov u Brna. Byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží ze čtyř. V domě je výtah, k bytu i ke garážovému stání je bezbariérový přístup.
Byt je vybaven luxusní kuchyňskou linkou s veškerými technickými vychytávkami z poslední doby, dále je zde vybavení, které v bytě zůstává, mj. vestavěné skříně, infrasauna, rozkládací gauč.
Podlahová plocha bytu dle prohlášení vlastníka je 73,70 m2, plocha balkónu je 7,31 m2 a plocha sklepní místnosti umístěné v 1. podzemním podlaží domu je 2,11 m2.
Pokud hledáte byt ve Slavkově u Brna, v nejlepším možném technickém stavu, s luxusním vybavením, tak je pro Vás tento byt ideální volbou.
Město Slavkov u Brna je stále více vyhledávaným místem pro spokojený a šťastný život, s výborným dopravním spojením do moravské metropole Brna, a to autem, autobusem i vlakem. Cena za nemovitost.

Cena
7 250 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
V případě více zájemců může RK využít pro výběr kupujícího formu aukce.
Aktualizováno
18. 3. 2024
Adresa
Zelnice II., Slavkov u Brna
ID
861388
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Milan Staniek

Ing. Milan Staniek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Slavkově u Brna.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky