Prodej bytu 1+1, Brno, 35 m2 (ID: 1293404)

Brno


3 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 19 015 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Jedinečná nabídka.
Exkluzivně nabízíme prodej částečně zrekonstruovaného velice prostorného, udržovaného bytu v osobním vlastnictví 1+1 s komorou, lodžií a sklepem. Byt se nachází v Brně v městské části Řečkovice na ulici Novoměstská v 10. patře z 13. patrového panelového domu se 2 výtahy. Celková plocha bytu je 35 m2 s lodžie a sklep. V bytě byla dělaná nová koupelna a to včetně WC a nová kuchyňská linka v těchto částech se měnily i rozvody elektřiny, vody a odpady. Energetická náročnost budovy třídy C-99 kWh/ (m2 rok).
Na domě bylo provedeno – zateplení venkovního pláště domu, výměna oken, vstupních dveří, a střecha, výměna schránek na dopisy, výtahy, lodžie, nová kanalizace splašková a dešťová svislá, nová kanalizace splašková ležatá v suterénu, nově zrekonstruované prostory domu v přízemí – suterénu a schodiště, sklepní kóje mají železné plné dveře, nově vybudovaný kamerový systém a rekonstrukce svislé/ležaté rozvody SV,TV, , STA, digitalizace a HDV elektroinstalace, digitalizace DT A nové osvětlení domu, přívody k bytům a vyregulování otopné soustavy.
Dispozice:
předsíň, šatna, koupelna společná s WC, kuchyně s možností posezení, pokoj, lodžie v mezipatře na schodišti – klíč od lodžie má pouze majitel této bytové jednotky bytu, sklepní kóje.
Vybavenost obce: veškerá.
Dostupnost: tramvaj č. 1, trolejbus č. 30, 36, autobus č. 42, 70, N91.
Byt je ihned volný.

Cena
3 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 5. 2024
Adresa
Brno
ID
692806
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
35 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
35 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Vítězslav Syrový

Vítězslav Syrový

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+1 v Brně.

Podobné nabídky