Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Na Poříčí, 3160 m2

Na Poříčí, Praha 1 - Nové Město


1 191 873 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Jako vlastník nemovitosti, nabízíme v budově Palác Archa kancelářské prostory o velikosti až 3160 m2 pronajímatelné plochy ( prostory vzájemně propojené)

Díky skvělé lokalitě jsou kanceláře perfektně dopravně dostupné. Pohodlné je napojení na dálnice D1 a D8, navíc budova disponuje podzemním parkovištěm se 124 parkovacími místy.
Tyto konkrétní prostory jsou rozloženy na pěti patrech, přičemž se jedná o kombinaci otevřeného prostoru s jednotlivými kancelářemi. Vnitřní dispozice kanceláří lze měnit. Prostor je vybaven zdvojenou podlahou, kobercem, vlastní kuchyňkou a toaletami. Snížený podhled s osvětlením pro stávající dispozice jednotky, počítačovou síť a elektrické rozvody, topení /chlazení fancoilovými jednotkami pod okny. Okna v jednotce jsou otvíravá. Vstup do budovy je na magnetické karty a přístup do budovy je zajištěn 24/7.

Jsme majitelé a tedy neplatíte provizi za zprostředkování pronájmu - pro bližší informace a prohlídku prostor, nás neváhejte kontaktovat.

Cena
1 191 873 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Na Poříčí, Praha 1 - Nové Město
ID
ARCHA_3160
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3160 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Řeháková

Kateřina Řeháková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1.

Podobné nabídky