Pronájem kanceláře, Praha - Nové Město, Václavské náměstí, 1244 m2

Václavské náměstí, Praha 1 - Nové Město


844 571 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k pronájmu bez provize exkluzivní kancelářské prostory v moderní administrativní budově VN62 na Praze 1 Nové Město, Václavské náměstí 62. Budova VN62 patří k nejmodernějším budovám v Praze s vysokou účinností a byla postavena v roce 1998. V současné době prochází rekonstrukcí, po jejímž dokončení nabídne široké možnosti využití. Přízemí bude disponovat retail prostory, následující 4 patra poskytnou moderní kancelářské prostory, které splňují podmínky dnešní doby a bude možné je uzpůsobit na přání zákazníka.
Celkem 4 patra, každé o rozloze 300 m2 nabízí nově zrekonstruované kancelářské prostory, které jsou vybaveny moderními technologiemi pro vytápění i chlazení a otevíratelnými okny. Jednotlivé kanceláře, jež lze uspořádat a rozdělit podle přání zákazníka, jsou kompletně odhlučněny, a tak poskytují požadovaný klid na práci.

Aktuálně volné prostory (momentálně v rekonstrukci, k dispozici dohodou):
suterén + přízemí, obchodní prostory 521 m2 (vhodný pro služby, showroom, nepotravinářský obchod)
1. patro, kanceláře 311 m2
2. patro, kanceláře 311 m2
3. patro, kanceláře 311 m2
5. patro, kanceláře 311 m2

Cena pronájmu:
Kanceláře 27 EUR/m2/měsíc
Obchodní prostory – cena na dotaz
Provozní náklady 120,-Kč/m2/měsíc + přímá spotřeba energií (odhad)

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat. Využijte našeho bezplatného poradenství v oblasti pronájmů kancelářských prostor. Rádi Vám zdarma připravíme přehled alternativních nabídek v okolí, nebo v celé Praze. Neplatíte žádné provize. Kompletní přehled volných kanceláří v Praze naleznete na našem webu.

Cena
844 571 Kč /za měsíc
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
Václavské náměstí, Praha 1 - Nové Město
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
1244 m2
Typ objektu
Patrový

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Richard Chupáč

Richard Chupáč

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 1.

Podobné nabídky