Prodej bytu 1+kk, Hinterstoder, Rakousko, 27 m2

Hinterstoder, Rakousko


8 138 613 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Luxus, pohodlí a prvotřídní lokalita. Exkluzivní aparthotel sestává ze 73 apartmánů na prodej a nyní na prodej jen 9 apartmánů bez podmínky dalšího pronájmu. Apartmány jsou již dokončené a můžete je začít ihned užívat. Resort leží v oblíbeném regionu Pyhrn-Priel - konkrétně v lyžařském středisku Hinterstoder, dějišti Světového poháru. Resort nabízí exkluzivní servis, wellness, fitness, lyžárny a víceúčelový sál pro pořádání různých akcí. Jednou z mnoha výhod je i perfektní dostupnost z Česka – cesta sem trvá pouhé 4,5 hodiny z Prahy a z Brna jen 4 hodiny.

Více informací na www.resort-hinterstoder.cz.

Přednosti aparthotelu
• Luxusní aparthotel sestávající ze 73 apartmánů.
• 9 apartmánů bez podmínky dalšího pronájmu!
• Pouhých 500 m od nejbližší stanice lanovky Hössbahn.
• Turistické a cyklistické stezky přímo před aparthotelem.
• Prvotřídní wellness zóna.
• Fitness centrum vybavené moderními stroji.
• Zóna pro děti o 80 m2.
• Okolo resortu najdete spoustu obchodů, restaurací a útulných kaváren.
• Skvělá dostupnost z ČR – pouhé 4,5 hodiny.
• Dokončeno v roce 2019. Připraveno k předání.
• Kupující neplatí realitní provizi!


Poslední šance koupit nemovitost v Alpách?
Víte o tom, že pro české investory je čím dál tím komplikovanější koupit novou, ale i starší, nemovitost v Alpách či v Dolomitech? Více informací se dozvíte na našich stránkách!

Vybavení apartmánů
S koupí apartmánu získáte veškeré vybavení – čekají na vás plně vybavené kuchyňské linky, obývací pokoje, jídelní kouty, ložnice a koupelny. Apartmány jsou vkusně a moderně zařízené, s důrazem na světlé barvy a kvalitní přírodní materiály.

Bez podmínky dalšího pronájmu
Drtivá většina nových apartmánů na prodej v rakouských Alpách je zatížena podmínkou dalšího pronájmu. Tyto apartmány dále pronajímat nemusíte.

Můžete je využívat libovolný čas v roce – celou zimu, celé léto, nebo jen pár dnů v roce. A pokud byste svůj apartmán chtěli pronajímat? Tak také můžete.

V rámci projektu nabízíme také apartmány k dalšímu pronájmu s ročním výnosem až 3,64 %.

Zaujala Vás nabízená nemovitost? Rádi Vám zodpovíme další dotazy, či zajistíme prohlídku nemovitosti v Rakousku.

Cena
8 138 613 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Hinterstoder, Rakousko
ID
CP20262
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
27 m2
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Olga Muchová

Olga Muchová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky