Pronájem obchodního prostoru, Mariánské Lázně - Úšovice, Plzeňská, 195 m2

Plzeňská, Mariánské Lázně, Úšovice


10 868 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Mariánských Lázních

Popis

Na pronájem obchodní prostor o podlahové ploše 195 m2 v Plzeňské ulici v Mariánských Lázních. Prostor sestává z prodejny a haly. Před vstupem do části prodejny jsou parkovací místa a k tomuto prostoru mohou být 2 vyhrazená. Ze strany od haly jsou vrata šířky 3,9 m a výškou 3,5 m.

Prostory jsou vytápěné z plynové kotelny v areálu.

Prostor je volný ihned.

Nájemné 10.868,-Kč je pro neplátce DPH konečné. Pro plátce DPH je cena s DPH 13.150,-Kč. K nájemnému se hradí paušál za služby (vytápění, odvoz běžného odpadu, elektřina spol. prostor, úklid společných prostor) ve výši 2.081,-Kč. Nájemce si hradí elektřinu a vodu dle reálně spotřeby měřené každý měsíc. Vratná kauce je stanovena ve výši 15.231,-Kč. Provizi za zprostředkování hradí majitel nemovitosti.

Cena
10 868 Kč /za měsíc
Aktualizováno
1. 2. 2024
Adresa
Plzeňská, Mariánské Lázně, Úšovice
ID
0209
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
195 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
195 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Hudák

Pavel Hudák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Mariánských Lázních.

Podobné nabídky