Pronájem obchodního prostoru, Praha - Nové Město, Národní, 10 m2

Národní, Praha 1 - Nové Město


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

V zastoupení investora nabízíme jedinečnou příležitost pronájmu obchodního plochy pro stánek v právě rekonstruovaném Obchodním domě Máj.
OD Máj nenese pouze svoji historickou hodnotu nákupního prostoru v srdci Prahy. Umístěním na křižovatce Národní třídy a Spálené ul. má zároveň potenciál jedinečného místa, které je nejen navštěvované turisty, ale je významné i pro každodenní život Pražanů. Přestavba Máje má za cíl zpřístupnit široké veřejnosti všech 9 podlaží a na ploše téměř 17.000 m2 nabídnout supermarket, obchody, restaurace i unikátní zábavní park zakončený restaurací s vyhlídkovou terasou na celou Prahu. Rozsáhlá rekonstrukce do podoby Domu zábavy, her a zážitků vyvrcholí otevřením pro veřejnost v první polovině roku 2024.
Lokalita, ve které je obchodní dům situován, vykazuje přirozeně nadstandardní průchodnost pěších. Tramvajová zastávka Národní na ul. Spálená, jako jedna z nejfrekventovanějších zastávek MHD v Praze, je umístěna přímo před jedním ze tří vstupů do domu. V bezprostřední blízkosti se zároveň nachází stanice metra Národní linky B. Socha mechanické hlavy spisovatele Franze Kafky od slavného výtvarníka Davida Černého v sousedství OD Máj je turisty velice vyhledávanou a fotografovanou atrakcí. Pasáž Máje bude opět sloužit Pražanům jako nejkratší propojení ul. Spálená a ul. Charvátova k Magistrátu Hlavního města Prahy.
Nabízené obchodní plochy se nachází ve středové zóně pasáže v přízemním podlaží. Ta spojuje vstupy z ulice Národní a Spálená s eskalátorovou halou, která slouží jako hlavní komunikace mezi podlažími, a s křižovatkou, ke které vedou vstupy z ulic Spálená a Charvátova. Velikost stánků je variabilní (od 6 m2 do 24 m2).
V případě zájmu o pronájem nás neváhejte kontaktovat spolu s informací ohledně požadovaného záměru, prezentací vizualizace stánku, předpokládaných rozměrech a soupisu prodávaného sortimentu.
Následně navrhneme osobní schůzku, na které budou projednány obchodní podmínky spolupráce.
Investor si vyhrazuje právo uzavřít smlouvu pouze s nájemcem odpovídajícímu standardu obchodního domu na základě předložené vizualizace a s účelem užívání, který bude vyhovovat skladbě ostatních nájemců obchodního domu.

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
31. 1. 2024
Adresa
Národní, Praha 1 - Nové Město
ID
694836
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
10 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radana Lukovičová

Radana Lukovičová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 1.

Podobné nabídky