Pronájem skladu, Dýšina, Horomyslická, 3 m2

Horomyslická, Dýšina


840 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Majitel požaduje jednu vrátnou kauci ve výší jednoho nájmu. Neplatí se provize RK.)


Regionální dodavatelé v Dýšině

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Pro Západ realitní s.r.o. zakládající člen nezávislé komunity makléřů

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Potřebujete více místa doma? Potřebujete více místa pro Vaše podnikání?
Neváhejte využít pronájem osobních i firemních skladů u PackJack. Naše sklady jsou ideální pro uložení knih, sportovního vybavení, dětských hraček, spotřebičů, nábytku, pneu nebo třeba motorky. Nabízíme různé velikosti skladů od 1 do 20 m2 a zajišťujeme moderní bezpečnostní systém pro ochranu vašich věcí. Udělejte si prostor pro život s našimi osobními skladovacími prostory.

Do našich osobních skladů můžete uložit i věci z podnikání, jako například daňová přiznání, sklad e-shopu, nakoupený materiál i nábytek, který aktuálně nepotřebujete. Naše firemní sklady jsou čisté, dostupné 24/7, monitorované kamerovým systémem a zabezpečené.

Kdy využít osobní sklady?

Potřebujete více místa doma: Uložte lyže, zahradní nábytek, hračky, pneu a další vybavení, abyste měli prostorný a uklizený byt.

Při renovacích: Vyhněte se poškození nábytku a prachu při velkých renovacích tím, že si pronajmete skladovací prostor na dobu trvání prací.

Při stěhování: Bezpečně uschovejte nábytek a osobní věci mezi stávajícím a novým domovem.

Během studia: Ušetřete si starosti s převážením věcí domů a pronajměte si malou skladovací kóji po dobu letních prázdnin za dostupnou cenu.

Při odjezdu do zahraničí: Zajistěte bezpečné uložení vašich věcí a ušetřete náklady na nájem při delším pobytu mimo domov.


Cena za m2 činí 280 kč/měsíc při nájmu na 1 rok.
Cena za m2 činí 310kč/měsíc při nájmu na 6 měsíců.
Cena za m2 činí 330 kč/měsíc při nájmu na 3 měsíce.
Cena za m2 činí 350 kč/měsíc při nájmu na 1 měsíc.

Naše lokality v Plzni - Dýšiná a Plzni – Křimice nabízí vynikající strategickou polohu pro usnadnění vašich osobních i obchodních činností.

Chcete pomoct s výběrem velikosti firemního skladu? Rádi vám pomůžeme.

Cena
840 Kč /za měsíc Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Majitel požaduje jednu vrátnou kauci ve výší jednoho nájmu. Neplatí se provize RK.
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Horomyslická, Dýšina
ID
22030
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
3 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Plocha budovy
1410 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Kříž

Zdeněk Kříž

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu skladů v Dýšině.

Podobné nabídky