Prodej bytu 2+1, Tábor, Nad Obchvatem, 64 m2 (ID: 1276197)

Nad Obchvatem, Tábor - Měšice


3 780 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 014 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Táboře

Popis

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 2+1 o výměře 64 m2 v Měšicích u Tábora. Byt se nachází ve druhém patře zděného domu v ulici Nad Obchvatem 591.

Vybaven je kuchyňskou linkou, el. troubou se sklokeramickou deskou, myčkou nádobí a digestoří. Na podlahách je převážně dlažba, okna jsou plastová.

Jedná se o světlý byt s orientací na sever. Vytápění a ohřev vody zajišťuje vlastní plynový kotel s průměrnou spotřebou okolo 12.000,-Kč/rok. Měsíční platba do fondu oprav je pouze 653,-Kč. Energetická náročnost domu je v hodnotě C a je vyhovující.

K dispozici je společná zahrada za domem, kterou můžete využívat.

Parkovat je možné na obecním parkovišti před domem.

Veškerá občanská vybavenost jako jsou supermarkety, obchody, restaurace, školy, školky apod., jsou v dojezdové vzdálenosti okolo 5 minut jízdy autem. Zastávka MHD se nachází 10 min. chůzí od domu. V blízkosti jsou mimo jiné i krásné vycházkové a cyklo trasy kolem Kozího hrádku.

Pro více informací nebo se zájmem o prohlídku mě můžete kontaktovat.

Cena
3 780 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 1. 2024
Adresa
Nad Obchvatem, Tábor - Měšice
ID
BK174
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bohumil Kubec

Bohumil Kubec

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Táboře.

Podobné nabídky