Pronájem bytu 4+kk, Praha - Liboc, Naardenská, 131 m2

Naardenská, Praha 6 - Liboc


36 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ služby 9.960,- Kč + elektřina, kauce: 2 nájmy, provize RK: 1 nájem + DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Světlý, 3-ložnicový, zařízený byt se 2 koupelnami k pronájmu, 4+kk, 131m2, se 2 terasami (celkem 10m2) a parkovacím stáním v garáži, situovaný ve 3. patře nedávno postaveného bytového domu s výtahem, který je součástí rezidenčního komplexu Nová Liboc. Budova se nachází v klidné lokalitě v Liboci, nedaleko zastávky autobusu (5 minut autobusem ke stanici metra Petřiny) a tramvaje (3 minuty ke stanici metra Nádraží Veleslavín), blízko obory Hvězda a nedaleko venkovního koupaliště. Dobrá dostupnost autem k Shopping Park Zličín a obchodnímu centru Šestka. V komplexu jsou dvě menší dětská hřiště.

Dispozice bytu: vstupní hala, obývací pokoj se vstupem na terasu, s jídelní částí a otevřenou, plně vybavenou kuchyní se spotřebiči Siemens (sklokeramická varná deska, trouba, myčka a lednice s mrazákem), tři ložnice (jedna se vstupem na druhou terasu), dvě koupelny (jedna s vanou, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem a druhá se sprchovým koutem a umyvadlem), samostatné WC a komora.

Na podlaze jsou dřevěné plovoucí podlahy a dlažba. Pračka, satelitní TV připojení, alarm. V ceně nájmu je zahrnuto jedno garážové vytápěné stání v suterénu domu.

Kauce: 2 měsíční nájmy + služby a poplatky. Nájemné: 36.000,- Kč + záloha na služby (včetně vytápění) 9.960,- Kč/měsíc + elektřina dle spotřeby + provize RK.

Cena
36 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ služby 9.960,- Kč + elektřina, kauce: 2 nájmy, provize RK: 1 nájem + DPH
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
Naardenská, Praha 6 - Liboc
ID
A9234S
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
131 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
131 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marcela Skalníková

Marcela Skalníková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 4+kk v Praze 6.

Podobné nabídky