Prodej bytu 2+1, Luštěnice, 50 m2

Luštěnice


2 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 106 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Luštěnicích

Úklidové služby

Popis

Nabízíme k prodeji pěkný byt 2+1 po rekonstrukci, o celkové výměře 50 m², ve 4. nadzemním podlaží domu v klidné lokalitě v Luštěnicích. Kuchyňská linka se spotřebiči je umístěna v samostatné místnosti s oknem, které do prostoru přivádí nejenom čerstvý vzduch, ale i více denního světla. V obývacím pokoji, který je stejně jako kuchyň, orientovaný na slunnou jihozápadní stranu, najdete pohovku a TV stolek. Z pokoje je navíc umožněn vstup na balkon s částečným výhledem do nedalekých lesů. Ložnice je vybavena pouze šatní skříní se zrcadlem a zbytek interiéru si již můžete dovybavit podle vlastního vkusu. Koupelna v bílé barvě disponuje vanou, toaletou a také pračkou. Dostatek úložných prostorů Vám poskytne sklepní kóje, která je součástí ceny. Bezproblémové parkování zajišťuje parkoviště přímo za domem. Nemovitost je aktuálně pronajímána a bude volná od 1.4.2024.


Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a dobré spojení jak do Prahy, tak do Mladé Boleslavi. Dům se nachází v blízkosti lesa, který láká k procházkám nebo houbaření. Za kulturou můžete vyrazit do barokního zámku Luštěnice se zahradou v parkové úpravě, který se řadí na seznam národních kulturních památek.


Zprostředkovatelem prodeje je realitní kancelář Flatino s.r.o.

Cena
2 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Luštěnice
ID
9 2311 0212
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
50 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
50 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeňka Kubicová

Zdeňka Kubicová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Luštěnicích.

Podobné nabídky