Prodej bytu 3+kk, Praha - Smíchov, Podbělohorská, 115 m2

Podbělohorská, Praha 5 - Smíchov


20 942 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 99 803 Kč /měs.

(Možnost odložených plateb na leden 2024)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Vilapark Klamovka – Metrostav Development a.s.
Praha 5 - Smíchov - ul. Podbělohorská v těsné blízkosti parku Klamovka

Luxusní Byt 4+kk hned vedle parku! Plocha 115 m² s terasa 24 m² a předzahrádka 501 v 1.NP, orientace – jih, západ.
V ceně: centrální rekuperace, elektrický zabezpečovací systém, elektricky ovládané venkovní hliníkové žaluzie, bezpečnostní dveře třídy 3, velkoformátové obklady a dlažba, dřevěné podlahy, dřevěná okna s trojsklem, dph, aj.

K bytu jsou přiřazené 2 vnitřní parkovací stání o velikosti celkem 30 m2 v celkové hodnotě 1 500 000 Kč, která jsou nutné koupit s bytem (již na katastru přiřazeno k bytu). Na každém parkovacím stání je el. zásuvka 230 V pro pomalé nabíjení např. elektromobilu s napojením z bytové rozvodnice.

Nyní Akce - při uzavření smlouvy do 1.4. 2024 sleva 200 000 Kč.

Tento výjimečný byt o dispozici 4+kk s prostornou zahrádkou je situován v 1. nadzemním patře nově vznikajícího rezidenčního projektu Vilapark Klamovka. Jeho dominantou jsou velkoformátová okna s částečně posuvnými dveřmi na jižní straně s výhledem do zeleně v absolutní blízkosti krásného parku Klamovka.

V okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, sportovní či kulturní vyžití.

Projekt Vilapark Klamovka se nachází v mírném svahu bezprostředně u parku Klamovka se kterým bude nově vzniklou pěší komunikací funkčně propojen. Na nejbližší metro se dostanete tramvají či autobusem za 10 minut. V blízkém okolí mohou vaše děti navštěvovat školu, školku, či sportovní areál, bazén, golfový klub a mnoho dalšího.

Cena
20 942 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Možnost odložených plateb na leden 2024
Aktualizováno
15. 1. 2024
Adresa
Podbělohorská, Praha 5 - Smíchov
ID
B2.1N.03
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
115 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Denisa Knížková

Denisa Knížková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 5.

Podobné nabídky