Prodej bytu 4+kk, Praha - Vokovice, Irská, 131 m2

Irská, Praha 6 - Vokovice


21 000 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 100 080 Kč /měs.

(Cena zahrnuje provizi a veškerý právní, realitní a hypoteční servis.)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Nabízím Vám k prodeji prostorný a slunný byt 4+kk + terasa a balkón v 7.NP. bytového domu v ul. Irská. Podlahová plocha bytu je 131 m2 + 30 m2 tvoří balkón a terasa. K bytu dále náleží parkovací stání 11 m2 a sklep 7 m2.
Stavba domu byla dokončena v roce 2004 jako součást projektu rezidence Terasy Červený Vrch a nabízí komfortní bydlení v lokalitě blízko stanice metra Bořislavka a Nádraží Veleslavín a zároveň skýtá dostatek soukromí a zeleně nejen v bezprostředním okolí domu, ale také v blízkém Šáreckém údolí.
Přímo v suterénu domu jsou k dispozici parkovací stání a sklep. V přízemí je recepce funkční 24 hodin denně (přebírka zásilek pro obyvatele domu, vyšší míra bezpečí) a také sauna s bazénkem přístupná pouze obyvatelům domu.
Na patře jsou pouze dvě bytové jednotky. Umístění v nejvyšším patře a dostatek prosklených ploch propůjčují bytu velmi vzdušný a světlý vzhled.
Byt je velmi pěkně dispozičně řešen s dostatkem úložného prostoru, viz. půdorys ve fotodokumentaci. Všechny pokoje mají samostatný vstup na balkón a terasu (9,5m2) a (20,5m2), přičemž zejména větší jižně orientovaná terasa nabízí pěkný výhled a dostatek prostoru k relaxaci s šálkem kávy či skleničkou vína. Je možné osově vyměnit kuchyňský prostor s obývacím. Rovněž je možnost vybudování krbu. Vstupní dveře jsou bezpečnostní typu NEXT. V bytě je zavedený optický kabel s možností satelitní TV a klimatizační jednotka.
Pro bližší informace o nemovitosti, popř. pro dohodnutí termínu prohlídky kontaktujte prosím makléře.
K bytu lze po dohodě přikoupit ještě jedno parkovací stání.

Cena
21 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje provizi a veškerý právní, realitní a hypoteční servis.
Aktualizováno
14. 1. 2024
Adresa
Irská, Praha 6 - Vokovice
ID
23/5083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
161 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
131 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marek Šlosar

Marek Šlosar

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 6.

Podobné nabídky