Prodej zahrady, Praha - Vinoř, 675 m2

Praha 9 - Praha-Vinoř


2 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 773 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 9

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme exkluzivně prodej zahrady 675m2 v městské části Vinoř Praha 9. Pozemek se skládá ze dvou sousedících parcel, v současné době vedených jako zahrada.
Podle územního plánu není pozemek určený k bytové výstavbě.
Povolené jsou stavby typu, mobilheim/maringotka, kůlna, garáž, zahradní domek.
Pozemek má charakter rovinatý, nachází se v klidné části obce, dostupný z ulice Živanická.
Na pozemek je možné dovézt elektřinu a vystavět studnu.

Upozorňujeme všechny zájemce o pozemek, že prodej probíhá výhradně přes realitní kancelář.

Nedaleko je vybudován turistický okruh. Vinoř má i velmi zajímavé okolí, např. kaskádu rybníků, Vinořský park, který byl vyhlášen za přírodní rezervaci, Ctěnický háj a zelené údolí V Obůrkách. Krajinný rámec území tvoří z jihu zámecká obora Vinořského parku, ze severozápadu Ctěnický háj.
Z hlediska občanské vybavenosti je Vinoř na velmi vysoké úrovni. V MČ se nachází zdravotní středisko, školy, pošta, mnoho různých větších či menších komerčních objektů.

Lokalita je velmi dobře dostupná MHD i autem.
Na místo se díky MHD dostanete do zastávky bus Vinořský zámek a poté pěšky do ulice Živanická. Autobus č.375 jezdí od trasy metra B - Vysočanská, tak i trasa C od metra Prosek či Letňany.
Více info u makléře RK.

Cena
2 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Praha 9 - Praha-Vinoř
ID
000073
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
675 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Irena Maršalová

Irena Maršalová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Praze 9.

Podobné nabídky