Prodej bytu 2+1, Praha - Bubeneč, Ve struhách, 54 m2

Ve struhách, Praha 6 - Bubeneč


7 590 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 36 172 Kč /měs.

(vč. provize RK a vč. právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Zprostředkujeme Vám koupi družstevního bytu 2+1, 53,8 m2 s velkým sklepem v cihlovém domě ve vyhledávané lokalitě Praha 6 - Bubeneč.

Bytová jednotka (53,8 m2) je umístěna do 3. nadzemního podlaží cihlového domu bez výtahu obklopená zelení. Dům je po rekonstrukci fasády - zatepleno, vyměněná okna za plastová, nové zděné sklepy. Byt zrekonstruovaný v roce 2021 nabízí novou koupelnu, vinylovou podlahu, dveře, rozvody a topení. Kuchyň s vestavěnými spotřebiči - sklokeramická varná deska, el. trouba, digestoř a volně stojící lednička. V bytě menší balkon (0,9 m2). V podzemním podlaží k bytu náleží velký sklep 10,10 m2 s možností odvětrání oknem. Celkem máte k užívání včetně balkonu a sklepa 64,8 m2.

Pokoje jsou prostorné, vhodné pro jednotlivce pár i rodinu.

Lokalita v docházkové vzdálenosti nádraží Podbaba, kousek je i tramvajová a autobusová zastávka. Nachází se zde také obchodní dům Kaufland, lékárna, restaurace, kavárny, základní a mateřská škola a další. Dvě zastávky od domu metro A - Dejvická. Nedaleko nemovitosti je cyklostezka podél levého břehu Vltavy. V blízkosti také park Stromovka.

Vhodné také jako investiční byt pro pronájem. Blízkost dvou vysokých škol (ČVUT a ČZÚ) a dvou samostatných pokojů předurčuje byt k pronájmu. Vnitřní otevřený dvůr v zelení je pro změnu vhodný pro rodiny s dětmi.

Družstevní vlastnictví se započetím převodu do osobního vlastnictví. Na katastru jsou již zapsané jednotlivé jednotky.

Nízké poplatky na bydlení.
Kupní cena zahrnuje provizi realitní kanceláře a právní služby, které jsou včetně advokátní úschovy.

Rádi Vám byt představíme na osobní prohlídce.

Cena
7 590 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK a vč. právního servisu
Aktualizováno
15. 4. 2024
Adresa
Ve struhách, Praha 6 - Bubeneč
ID
23-VS-M
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
54 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Miroslav Kosina

Ing. Miroslav Kosina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky