Prodej bytu 2+1, Praha - Hradčany, Mickiewiczova, 66 m2

Mickiewiczova, Praha 6 - Hradčany


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.

(včetně provize RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Rádi bychom Vám představili jedinečnou příležitost k získání bytu ve vile v jednom z nejvýznamnějších míst v okolí Pražského hradu - v klidném anglickém zahradním městě na Hradčanech. Toto místo působí jako klenot mezi pražskými čtvrtěmi a nyní je možností stát se součástí tohoto výjimečného prostředí.

Vila, ve které se nachází tento byt, nese v sobě ducha minulosti, a zároveň v sobě propojuje pohodlí současnosti. Postavena byla v roce 1912 na pozemku, který kdysi patřil hradčanskému bastionu sv. Ludmily.

Samotný byt s bezbariérovým přístupem o celkové ploše 65,83 m2 se nachází v 1.PP domu. Máte zde možnost upravit dispozici dle svých preferencí a tím vytvořit bydlení přesně podle vašich přání. Např. z 2+1 lze vytvořit prostorné 2+kk nebo praktické 3+kk jak je vyobrazeno na vizualizacích v inzerátu. Byt disponuje velkou ložnicí, prostorným obývacím pokojem, kuchyní a koupelnou. Sklep je možné přikoupit.

Prestižní lokalita Prahy 6 u Chotkových a Letenských sadů ztělesňuje životní kvalitu propojenou s historickým šarmem i moderním komfortem. Zdejší prostředí nabízí klid a zelené prostory, zatímco zároveň máte v dosahu širokou paletu společenských a kulturních aktivit, které nabízejí Hradčany a jejich okolí.

Tato nemovitost kombinuje jedinečnou polohu a potenciál úprav dle vašich představ. Cena zahrnuje všechny související náklady, a to včetně provize RK, právních služeb a advokátní úschovy.

Máte-li zájem prožít atmosféru historie a současnosti, těšíme se na Vaši zprávu a možnost domluvit osobní prohlídku tohoto jedinečného místa.

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 5. 2024
Adresa
Mickiewiczova, Praha 6 - Hradčany
ID
23-Mic66-V
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
66 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Vít Burda

Ing. Vít Burda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 6.

Podobné nabídky