Prodej bytu 5+kk, Praha - Josefov, Pařížská, 265 m2

Pařížská, Praha - Praha 1


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji jedinečný byt nacházející se v Pařížské ulici, nejprestižnější adrese v Čechách. Byt prošel velmi náročnou a citlivou rekonstrukcí .
Při rekonstrukci byly použity nejmodernější technologie a nejkvalitnější materiály včetně exotických dřevin a luxusního mramoru,
Pařížská je jako Vatikán v Římě – je sice součástí Prahy 1, ale je to lokalita úplně jiné dimenze. Vlastnit tady byt není totéž, jako mít ho v jedné ze sousedních ulic.
Třešničkou na dortu je střešní terasa , která nabízí neopakovatelný výhled na Pražský hrad a všechny pražské věže.
Tramvajová zastávka Právnická fakulta je vzdálena pouhou minutu chůze, stanice metra Staroměstská pak minut pět. Naproti domu se nachází garáže, kde lze pronajmout parkovací stání.
Vzhledem k ochraně soukromí majitele nemovitosti mají některé fotografie v inzerci ilustrační charakter. S podrobnějšími informacemi, či fotografiemi k nabízené nemovitosti Vás velmi ráda osobně seznámím.

Neváhejte mě prosím kontaktovat.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK
Aktualizováno
12. 1. 2024
Adresa
Pařížská, Praha - Praha 1
ID
01054
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
265 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Viktoria Kánová

Viktoria Kánová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+kk v Praze 1.

Podobné nabídky