Pronájem kanceláře, Praha - Smíchov, Kmochova, 247 m2

Kmochova, Praha 5


16 € /za metr čtvereční / měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 15 000 Kč/měs. + přepis el. + DPH)


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Neplatíte provizi ! Nabízíme k pronájmu světlé kancelářské prostory o výměře 247m2 ve 4. patře novostavby komplexu Holečkova House. K dispozici je vlastní kuchyňka, WC, sprchový kout s výlevkou, kabeláž zabudovaná v podlahových krabicích vč. datových rozvodů svedených do vlastního racku. Prostory jsou ve stavu těšně před dokončením, zbývá dosadit klimatizační jednotky, podlahová krytina a případné dělící příčky. Všechny dokončovací práce budou individuálně řešeny s novým nájemcem dle jeho požadavků.

K prostoru jsou dále 2x parkovací garážová stání v zakladači (3 000 Kč/místo) a sklepní prostor 13m2 (2 500 Kč/měs.)

Holečkova House se nachází v jižním svahu pod pražským Petřínem, v těsné blízkosti parku Sacre Coeur, mezi ulicemi Holečkova a Kmochova. Výhledy směřují ke klášteru Sv. Gabriela a do rezidenční klidné zeleně vnitrobloku s výhledem na centrum Prahy. V okolí naleznete bohatou zeleň parků, prověřené nákupní značky, kvalitní služby, zavedené školy a školky, soukromou zdravotní péči, klubová sportovní centra, bohatý kulturní život a mnoho dalšího. Výborná dostupnost MHD.

Zdarma pro Vás připravíme nabídku kanceláří z více jak 300 budov po celé Praze.

Cena
16 € /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 15 000 Kč/měs. + přepis el. + DPH
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Kmochova, Praha 5
ID
6813
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
247 m2
Patro
5.
Typ objektu
Patrový
Plocha nebytových prostor
247 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Garáž
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martin Vacek

Martin Vacek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 5.

Podobné nabídky