Prodej bytu 4+kk, Praha - Radotín, Týřovická, 103 m2

Týřovická, Praha 16, Radotín


11 400 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 329 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Prodej bytové jednotky s garáží. Nabízím k prodeji světlý a prostorný byt 4+kk s užitnou plochou 103m², který se pyšní svou polohou v prvním nadzemním podlaží dobře udržovaného bytového domu. K bytu náleží také samostatná garáž 35 m2 umístěná přímo před domem. Dům prošel nedávno kompletní rekonstrukcí fasády (v roce 2023), což mu dodává moderní vzhled a zvyšuje jeho hodnotu.

Byt se nachází v oblíbené a klidné části Prahy 5 – Radotín, kde v těsné blízkosti naleznete jak sportovní areál, tak centrum obce. Interiér bytu je velmi dobře promyšlený a nabízí otevřený obývací prostor spojený s jídelnou a kuchyní. Z obývacího pokoje je přístup na zasklenou lodžii, která je vybavená elektricky ovládanými předokenními žaluziemi. Byt dále disponuje třemi útulnými ložnicemi, koupelnou s toaletou, samostatným WC, praktickou komorou a sklepem.

Celý bytový dům prošel nedávno rekonstrukcí, která zahrnovala výměnu střechy, instalaci plastových oken, zasklení lodžií a zateplení fasády. Rovněž došlo k modernizaci všech inženýrských sítí.

V okolí domu najdete mnoho příležitostí pro aktivní odpočinek, jako je cyklostezka a přírodní scenerie podél řeky Berounky. Pro rodiny s dětmi je velkou výhodou blízkost mateřské a základní školy, kulturního domu, kina, přírodního koupaliště Radotín, dětských a sportovních hřišť. Pro vaše pohodlí je v docházkové vzdálenosti široká nabídka obchodů, supermarketu a restaurací. Městská hromadná doprava je doslova na dosah – autobusová zastávka je vzdálena pouhých 100 metrů. A pokud potřebujete cestovat do centra Prahy, oceníte výbornou dostupnost vlakem, autobusem nebo autem.

Tento byt představuje ideální kombinaci pohodlného bydlení, praktické dispozice a výborné lokality pro klidný život s možností rychlého spojení s pulzujícím centrem Prahy.

Cena
11 400 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Týřovická, Praha 16, Radotín
ID
2778
Stavba
Panelová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
103 m2
Patro
1. z 4
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
138 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, MHD
Garáž
Sklep
Lodžie
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.

Podobné nabídky