Prodej bytu 2+1, Uherský Brod, 76 m2 (ID: 1247252)

Uherský Brod


2 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 390 Kč /měs.

(Cena nezahrnuje odměnu zprostředkovatele)


Regionální dodavatelé v Uherském Brodu

Popis

Exkluzivně nabízíme ke koupi do osobního vlastnictví byt o dispozici 2+1 a užitné ploše 61m2, který se nachází v přízemí zděného bytového domu, v klidnější části obce Bánov vzdálené 8 km od Uherského Brodu. Výhodou bytového domu je velká, oplocená společná zahrada! Jednotka byla v nedávné době rekonstruována - kuchyně se spotřebiči, koupelna a WC a její nedílnou součástí je prostorný sklep a další společné místnosti.
Nově k bytu patří vyhrazené parkovací stání, budoucí majitel tak má zajištěnou možnost vždy zaparkovat u domu na svém místě.
Umístění domu nabízí ideální dostupnost školy a školky, zdravotního střediska, sportovišť, zastávky autobusu, či obchodu (vše do 100m).
Cena platí při financování prostřednictvím Sting Finance. Virtuální prohlídka na adrese https://my.matterport.com/show/?m=KKpyp9y7ZJG. Do konce dubna 2024 nabízíme prostřednictvím našeho partnera úrokové sazby od 4,89 % p.a. Více informací Vám sdělí náš specialista na prohlídce.

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena nezahrnuje odměnu zprostředkovatele
Aktualizováno
17. 4. 2024
Adresa
Uherský Brod
ID
129105
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
61 m2
Patro
1. z 3
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petra Vlachynská

Petra Vlachynská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Uherském Brodu.

Podobné nabídky