Pronájem bytu 2+kk, Praha - Štěrboholy, K učilišti, 62 m2

K učilišti, Štěrboholy - Praha-Štěrboholy


23 900 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 3900 kč, poplatek za podnájem)


Regionální dodavatelé v Praze 10

Stěhovací služby

Popis

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný moderní prosluněný byt o dispozici 2+kk v klidné a oblíbené lokalitě Štěrbohol. Byt o celkové výměře 62 m2 se nachází ve 3. podlaží novostavby. Disponuje například prostorným balkonem s příjemným výhledem, vlastním garážovým stáním a sklepem.

Kuchyně je vybavena základním zařízením jako je lednice, myčka, trouba, varná deska, digestoř a je od obývací části oddělená barem s pracovní plochou. Obývacím pokojem se dostaneme i na balkon. V bytě najdeme dvě šatní skříně, jednu v ložnici a druhou v předsíni. Více vybavení v bytě není. V koupelně je sprchový kout a toaleta. Dále v bytě najdeme komoru s přípojkou na pračku.

V okolí domu jsou restaurace, supermarket Globus, základní a mateřská škola, lékárna. Nedaleko se také nalézá Fashion Arena nebo obchodní centrum EUROPARK. Čtyři minuty chůze od domu je autobusová zastávka.

Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků.
Byt je volný k nastěhování ihned.

Cena
23 900 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 3900 kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
19. 4. 2024
Adresa
K učilišti, Štěrboholy - Praha-Štěrboholy
ID
N4398
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
62 m2
Patro
3. z 5
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
62 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední dálkové
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Lukáš Kubát

Lukáš Kubát

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+kk v Praze 10.

Podobné nabídky