Prodej bytu 4+kk, Brno - Černovice, Smutná, 96 m2

Smutná, Brno, Černovice


12 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 58 094 Kč /měs.

(včetně parkování a zahrady)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Představte si, sedíte na terase, pijete kávu a děti si hrají na zahradě nebo před domem. Vidíte na ně, nemusíte se o ně bát, protože jste v uzavřeném areálu. Autem přijedete pohodlně k domu, nákup jen „hodíte“ za dveře do kuchyně…

Vítejte, nacházíte se v rodinném domě v Černovicích, který spojuje výhody bydlení v domě a bytu. Prostory tak akorát velké, abyste si nešlapali po hlavě a zároveň jste netrávili většinu volného času úklidem a údržbou. Dostatek prostoru i soukromí, žádní sousedé s uchem na zdi. Nízká spotřeba energií, protože je dům vybaven rekuperací, podlahovým topením, předokenními žaluziemi….

Že se vám tato představa líbí? Pak se podívejte na další informace níže a nebo si rovnou domluvte prohlídku.

- vhodný pro mladou rodinu
- dispoziční řešení 4+kk
- technická místnost s rozlehlou komorou
- moderní technologie - rekuperace, podlahové topení, elektrické předokenní žaluzie
- PENB - A - nízké náklady na energie
- bíle lakované bezfalcové interiérové dveře
- součástí je kuchyňská linka
- zahrada 216m2
- parkování v ceně pro 2 auta

RD číslo 2 nabízí perfektní dispoziční řešení - přístup do domu je přes dřevem kryté závětří, do vstupní haly s prostorem pro vestavěnou skříň, z ní je pak možné vstoupit do komory o rozloze 6m2 a na samostatné WC, nebo do hlavního obývacího prostoru s kuchyňském koutem. Z obývacího pokoje je přístup do zahrady a na terasu a vedou z něj schody do druhého patra, které má 3 samostatné neprůchozí pokoje, opět samostatné WC a koupelnu se sprchovým koutem s moderním systém walk-in.

Dům je postaven z cihelného zdiva se zateplením kontaktním fasádním systémem. Okna jsou plastová. podlahová krytina je vinylová SPC, tedy vysoce zátěžová s pevným jádrem.
Vytápění je elektrické podlahové, dalším prvkem je rekuperační jednotka, která zajišťuje nízkou spotřebu energií a neustálou výměnu vzduchu v domě. Dům je v energetické kategorii A.

Pokud hledáte byt, rozhodně Vás tento dům zaujme a oslní jako skvělá alternativa. V nabídce máme poslední dva domy, proto s prohlídkami neváhejte, těšíme se na Vás s dobrou horkou kávou.

Rád Vám pomůžeme s hypotéčním financováním. Pokud potřebujete prodat Vaši nemovitost, rádi se o tento obchod postaráme rychle a za maximální cenu a veškeré kroky navážeme tak, aby nikde nevznikl problém.

Rádi Vám pomůžeme i s prodejem Vaší nemovitosti a případným hypotéčním financováním tak, aby na sebe vše ideálně navazovalo.

Cena
12 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně parkování a zahrady
Aktualizováno
27. 3. 2024
Adresa
Smutná, Brno, Černovice
ID
D465
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
96 m2
Patro
1. z 2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Rušná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
96 m2
Plocha zahrady
216 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
55 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Komunikace
Dlážděná
Telekomunikace
Internet
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Terasa
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ivor Ševčík

Ivor Ševčík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Brně.

Podobné nabídky