Prodej vily, Barcelona, Španělsko, 392 m2

Barcelona, Španělsko


86 160 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

„Španělsko na klíč“ – je to individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí ve Španělsku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Pro investory poskytujeme možnost kompletního servisu a správy nemovitosti; developerské novostavby rekreačních komplexů, či areálu anebo samostatné domy za účelem výnosového pronájmu a zároveň rekreaci.

Zadejte nám vaši poptávku a my Vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi! V první řadě budeme pozorně naslouchat vašim požadavkům, abychom mohli nabídnout dostačující balíček nemovitostí, který je šitý Vám na míru. Naši důvěryhodní profesionálové a rozsáhlá nabídka nemovitostí jsou Vám vždy k dispozici.
Tentokrát Vám nabízíme vilu v Barceloně, postavenou ve vysokém standardu. Tato vila má vše po čem toužíte. Ohromí Vás svými pěti ložnicemi a pěti koupelnami, plně vybavenou kuchyní, klimatizacemi, podlahovým vytápěním, mramorovými podlahami i vlastním kinosálem, saunou a posilovnou. Samozřejmostí jsou také venkovními žaluzie. V neposlední řadě Vás jistě zaujme krásná udržovaná zahrada s posezením a nechybí ani stání pro dvě auta.
K pláži to je pouhý 1 kilometr.

Nabízíme správu nemovitosti a s vyřízením HÚ Vám rád pomůže náš česky hovořící kolega, který Vás bude čekat na místě .

Pro více informací mě kontaktujte.

Cena
86 160 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
20. 12. 2023
Adresa
Barcelona, Španělsko
ID
2056
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
392 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
873 m2
Třída energetické náročnosti
A - Mimořádně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Bareš

Jan Bareš

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky