Prodej ubytování, Tsilivi (Τσιλιβί), Řecko, 1100 m2

Tsilivi (Τσιλιβί), Řecko


93 110 500 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

"Řecko na klíč" s Evropskou dotací až 60% na turistický rozvoj.
Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Nabízíme také možnost individuálního vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavku.
Předmětem prodeje je uzavřený plně fungující areál přímo v první linii vyhlášené pláži Tsilivi ostrova Zakynthos. Komplex tohoto Aparthotelu se skládá s plně vybavených, útulných, ale zároveň prostorných 4 vil a 5 apartmánu. Je možnost předání podniku „na klič“ včetně správy, personálu, dodavatelů a ostatních služeb. Řecko má prozatím nejvíce cenově dostupné nemovitosti v Evropě – nebude to trvat dlouho! Nárůst cen s každým rokem nabírá rychlost.

Hotelový komplex po kompletní rekonstrukce a moderní vitalizace. Bazén, velký pozemek s udržovanou zahradou 2 300 m2. Prostorné apartmány jsou nově a kompletně zařízené nábytkem, kuchyní a ostatním vybavením, odpovídajícímu 4* standardu pro ubytovací zařízení.
Podrobný popis hotelu:
4x samostatné mezonetové vily, z toho 3x 3+kk, vybavená kuchyň, koupelna a 1x menší vila, která se skládá s 1 ložnice, kuchyně, obývacího pokoje a koupelny.
Další samostatná Budova má celkem 5 apartmánu. Přízemí 3x byty 3+kk se 2 ložnicemi o rozloze 60 m2 a 1x ateliér 2+kk o rozloze 35 m². každý apartmán přízemí má svojí vlastní předzahrádku a venkovní posezení. I. Patro budovy disponuje jedním velkým apartmánem typu Deluxe Suite s velkorysou rozlohou 160 m2, 3 ložnice, 2 koupelny, kuchyň, obývací pokoj s vnitřním balkóne a krbem. Velká terasa s venkovní vířivkou pro dva potěší každého svým fantastickým výhledem na moře.
Další apartmán v I. Prátre je mezonetový 90 m² s 2 ložnicí a studio
v podkroví, má 2 velký terasy, jedná s výletem na bazń a zelené okolí a druhá s něčím narušujícím výhledem přímo na moře.
Kromě obytných budov na pozemku jsou uzavřené parkoviště. samostatná kuchyně, WC, bar a bazén 40 m2.
Díky své poloze v centru rekreační a rezidenční zóně s veškerou občanskou vybavenosti, je toto místo velice vyhledávané mezi turisty. Zaručená dlouhá 6 - 7 měsíční sezóna, umožňuje velmi rychlou nejen výhodnou investice, ale i rychlou návratnost.
Cena je 3.700.000 € včetně kompletní přípravy dokumentace, doprovodu v destinaci, tlumočení dokumentů, asistenci na úřadech a zajištění zprostředkování právnického servisu.
Cena neobsahuje notářský poplatek.

V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.

Podrobnou informace k této nabídce radí vám sdělíme po podepsání Confidential Agreement (Dohody o Zachování Mlčenlivosti)

Cena
93 110 500 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Tsilivi (Τσιλιβί), Řecko
ID
1221
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje ubytování.

Podobné nabídky