Prodej vily, Toroni Municipal Unit, Řecko, 448 m2

Toroni Municipal Unit, Řecko


68 900 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

„Řecko na klíč“ – individuální vyhledávání vhodné investice dle vašich požadavků. Máme pro vás rozsáhlé portfolio ověřených nemovitostí v Řecku a to jak investičních, tak i rezidenčních. Zadejte nám vaši poptávku, a my vám ukážeme mnoho dalších příležitostí v této krásné zemi!

Jedná se o unikátní příležitost nejen pro náročné investory ale hlavně pro toho, kdo umí ocenit skutečnou krásu a je tak trochu rozmazleným gurmánem svého vlastního dějepisu.
Velkorysá rodinná Rezidence, přímo lemující spolu první linii nádherné písečné pláží v nejprestižnější části Chalkidiki. Svou polohou nabízí pohlednicový a naprosto psychoterapeutický obraz s výhledem na mořskou lagunu a přilehlé ostrovy. Každý z těchto ostrovu nese v sobě antickou historii.

Vila je postavena ve třech úrovních s hlavní obývacím pokojem, dvěma kuchyněmi a ke každé ložnici patři vlastní koupelna. Tato nemovitost zajišťuje dokonalou kombinaci komerčního a rekreačního zároveň.
A tak čím bych vás ještě určitě oslovila? - tak to je rozkošná Master ložnice, velká téměř 60 m2 s vlastní koupelnou a vířivkou s pohádkovým, romantickým výhledem na moře. Další ložnice mají přímý přístup na terasu nebo balkon odkud můžete vychutnávat středomořský západ slunce v soukromí.

Plážová vila je plně zařízená a vybavená vším, co by si mohl dopřát ke komfortu i ten nejnáročnější. Je zcela nová a je postavena pomocí nejnovějších technologií a nejdražších stavebních materiálů.
Pro teplejší letní dny je vila vybavena autonomní klimatizací a pokud máte radí Vánoce a zimní večery chcete trávit u moře, má také ústřední topení, které poskytuje jedinečnou výhodu celoročního bydlení.

K dalšímu zařízení patří rozlehlý bazén na zahradě, solární panely, poplachový systém a bezpečnostní kamery. Všechno je součástí prodeje včetně 3 plošné TV, satelitní TV, DVD a wi-fi internet.

Uvedená cena je včetně servisu, tlumočení a doprovodu. Cena neobsahuje notářský poplatek.
V Řecku Vás budu doprovázet jako osobní makléř, ale budu také Vaším průvodcem a investičním poradcem. Můžete se spolehnout na veškerou podporu a pomoc od A do Ω. Transfer z letiště, tlumočnický servis, překlady dokumentů, korespondence, jednání s úřady včetně finančních. Kompletní právnický servis a poradna jsou samozřejmostí.
Více informace po podepsání Confidential Agreement (Dohody o Zachování Mlčenlivosti)

Cena
68 900 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
12. 3. 2024
Adresa
Toroni Municipal Unit, Řecko
ID
0594
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
448 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1997 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Elena Macková

Elena Macková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil.

Podobné nabídky