Prodej obchodního prostoru, Karlovy Vary, Svahová, 600 m2

Svahová, Karlovy Vary


4 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 22 828 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Představujeme vám komerční prostory v srdci Karlových Varů na ulici Svahová. Tato nemovitost otevírá dveře k rozmanitým investičním perspektivám.
Hlavní Výhody:
• Velký prostor: s celkovou plochou 600 m² v centru města se tato nemovitost může stát ideálním prostorem pro rozmanité druhy komerční činnosti.
• Vlastní vchod: samostatný vchod přímo z ulice k tomuto podnikatelskému prostoru představuje jedinečné výhody pro vaše podnikání. Zajišťuje nezávislý přístup pro vaše zákazníky a partnery, což podporuje pocit exkluzivity a soukromí.
• Flexibilita designu: velkorysá plocha umožňuje flexibilitu a kreativitu při navrhování interiéru podle potřeb vašeho podnikání. Otevírá cestu pro širokou škálu využití. Bez omezení můžete vytvářet prostředí, které odpovídá vašemu podnikatelskému konceptu a také moderním trendům a očekáváním vašich klientů. Každý kout může být promyšlen a vytvořen tak, aby reflektoval jedinečnost vašeho podnikání.
• Široká škála využití: tato velkorysá plocha vytváří možnosti pro široké spektrum podnikatelských aktivit. Ať už plánujete otevřít moderní kavárnu, kancelářské prostory, showroom nebo jiný komerční koncept, prostor nabízí ideální základnu pro uskutečnění vašich podnikatelských ambicí.
• Využití jako vlastní bydlení: dvě malometrážní jednotky umožňují vytvoření individuálních a pohodlných prostor pro vlastní bydlení.

Získejte vlastní kousek Karlových Varů a buďte architektem své úspěšné budoucnosti!
Kontaktujte nás pro další informace a prohlídku. Při rychlém jednání dohoda o ceně možná. Tato investice může být klíčem k novým možnostem a úspěchům. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Svahová, Karlovy Vary
ID
294-NP01081
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
600 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Přízemní
Plocha budovy
446 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Alexandr Mizjuk

Alexandr Mizjuk

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Karlových Varech.

Podobné nabídky