Prodej kanceláře, Hradec Králové - Kukleny, 1980 m2

Hradec Králové, Kukleny


79 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 380 780 Kč /měs.

(Včetně realitních a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Hradci Králové

Popis

V zastoupení majitele nabízíme exkluzivně k prodeji nově zrekonstruovanou kancelářskou budovu v atraktivní lokalitě Kukleny v širším centru Hradce Králové. Budova se nachází cca 200m od oblíbeného obchodního centra AUPARK.

Objekt má obdélníkový půdorys, jedno podzemní a čtyři nadzemní podlaží. Užitná plocha podlaží je 400 m2. Celková užitná plocha činí 1.600m2 + 380m2 suterénní prostory. Na přilehlém parkovišti je možnost po dohodě s městem cca 40 parkovacích stání, přes ulici v areálu ZVÚ je k dispozici dalších 12 parkovacích míst s možnosti dalšího rozšíření o dalších cca 20 míst opět po dohodě s majitelem objektu. Byly vybudovány kompletně nové přípojky vody, kanalizace, elektřiny a teplovodu z EOP.

V současné době je kromě již dříve realizovaných přípojek je budova uvnitř kompletně renovována do stavu „shell & core“ a připravena pro fit-out nájemců. Každé patro je zatím připraveno jako jeden velký prostor open space, určený na předělení příčkami dle přání nájemců. Kromě příček se bude dodělávat osvětlení, podhledy a podlahové krytiny jako standart. V rámci fit-out bude realizován výtah, počítačová síť a serverovna (na míru dle nájemců).
Budova je rekonstruována do podoby moderních kancelářských budov kategorie A. Samozřejmostí je počítačová síť, výtah, kuchyňky, parkování, recepce, klimatizace na přání atd. Budova je ze všech čtyř stran velmi dobře prosvětlena díky velkým oknům s možností přirozeného větrání. Je dále možnost instalace velké světelné reklamní kostky na budově ev. i boku budovy. Vzhledem k situaci v Hradci Králové bude budova patřit mezi několik málo budov v tomto standardu. Je počítáno s kancelářskými zátěžovými koberci vysoké kvality na přání klienta a podhledy s led osvětlením. V jednacích místnostech majitel objektu počítá s třemi klimatizačními jednotkami na každé podlaží.

V suterénu objektu byl původně kryt CO a v těchto prostorách může vzniknout serverovna, archiv či může být využit pro únikovou hru. Prostor lze také využít též jako trezor pro banku.

Ze strany majitele objektu probíhá jednání s klientem, který by zde mohl provozovat ve spodních dvou patrech coworkingové kanceláře, což ještě pozvedne dojem z budovy. Přízemí a první patro mohou být ve spolupráci s klientem zařízené jako coworkingové kanceláře ve vysokém standardu, plně vybavené, s pracovními a relaxačními zónami, velkou plně vybavenou kuchyňkou a špičkovými jednacími místnostmi. S zařízením tohoto druhu má majitel objektu dlouholeté zkušenosti z pražských projektů pro Scott&Weber.

Majitel objektu si vyhrazuje právo prodat nemovitost v případě více zájemců, nejvyšší nabídce.

Doporučujeme osobní prohlídku nemovitosti a v případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Cena
79 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně realitních a právních služeb
Aktualizováno
27. 4. 2024
Adresa
Hradec Králové, Kukleny
ID
OF147165
Stavba
Skeletová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1980 m2
Patro
1. z 4
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Podlahová plocha
1980 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Ústřední dálkové
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Gránský

Jaroslav Gránský

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje kanceláří v Hradci Králové.

Podobné nabídky