Pronájem kanceláře, Brno, Křenová, 106 m2

Křenová, Brno, Trnitá


Cena na vyžádání /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, + služby a energie (+ DPH) + odměna za zprostředkování RK, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Nabízíme k pronájmu kancelářský prostor o ploše 106 m2 ve 3. patře administrativní budovy.

Nabízené kancelářské prostory disponují plastovými okny s žaluziemi, rekuperací vzduchu a klimatizací. V prostorách jsou též podlahové zásuvky, ztlumitelné osvětlení a chytrá zeď, na kterou je možno psát. V místnosti je kuchyňská linka, kterou je možno ponechat či demontovat. Místnost bude pronajímána bez nábytku. Dva samostatné vstupy do prostoru umožňují rozdělení na samostatné celky. Nájemce může využívat společných prostor na patře - kuchyňku, jednací místnost a chill zónu.

K dispozici v rámci objektu je recepce či konferenční prostory. Přístup do budovy je 24/7. Jedná se o třípatrovou budovu s plochou cca 4500 m2 a strategickou polohou poblíž centra Brna. V přízemí objektu se nachází několik obchodních prostor. Budova výbornou dostupnost MHD (zastávka Masná, Vlhká), vlakové i autobusové nádraží v docházkové vzdálenosti. Areál budovy disponuje parkovištěm s 200 místy: V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost - řada restaurací, služeb a obchodů.

Dostupné od 1.1.2024.

Rádi Vám založíme poptávku, provedeme průzkum trhu a zašleme aktuální veřejné i neveřejné nabídky na míru. Neváhejte nás kontaktovat.

Cena
Cena na vyžádání
Poznámka k ceně
info v RK, + služby a energie (+ DPH) + odměna za zprostředkování RK, včetně právního servisu
Aktualizováno
8. 3. 2024
Adresa
Křenová, Brno, Trnitá
ID
00821
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
106 m2
Patro
4. z 4
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Komunikace
Betonová, Dlážděná, Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Ostatní
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Kristýna Ronková

Ing. Kristýna Ronková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Brně.

Podobné nabídky