Prodej zemědělské půdy, Praha - Koloděje, Záhornická, 24489 m2

Záhornická, Praha, Koloděje


6 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 32 883 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Na prodej pozemek vedený v územním plánu jako orná půda v Praze - Koloděje. Pozemek se nachází na hranici obce Koloděje a navazuje na asfaltovou příjezdovou komunikaci, což umožňuje přímý sjezd na parcelu.

Jedná se o soubor dvou parcel, které na sebe navazují a např. šířka obou parcel je kolem 45m a délka kolem 500m. V současné době je v jednání výstavba silnice, která povede přes prodávaný pozemek a tímto záborem, který bude o výměře 5499m2 se pozemek oddělí na dvě části. Zde se naskýtá úvaha možné investice zhodnocení menší části parcely kvůli vybudování benzinové čerpací stanice.

Po výstavbě vedení silnice, která bude navazovat na Pražský okruh bude mít prodávaná parcela výměru 18990m2. V prezentaci fotek je stručný nákres vedení budoucí cesty a možná úvaha, kde by mohla stát čerpací stanice.

U větší parcely se také může jednat o budoucí investiční záměr (např. možné výstavby).

Pro více informací mě neváhejte kontaktovat.

Cena
6 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, cena k jednání
Aktualizováno
8. 4. 2024
Adresa
Záhornická, Praha, Koloděje
ID
COR230407
Druh objektu
Samostatný
Plocha nemovitosti
24489 m2
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Koriťák

Jan Koriťák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zemědělských půd v Praze.

Podobné nabídky