Prodej bytu 3+kk, Praha - Dolní Měcholupy, Honzíkova, 76 m2 (ID: 1215633)

Honzíkova, Praha


10 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 49 992 Kč /měs.

(Včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout prodej bytové jednotky v osobním vlastnictví, o dispozici 3+kk a výměře 76 m2 v 1. nadzemním podlaží s výtahem. Byt je prostorný s orientací na jihozápad, tedy světlý a slunný. Dispozičně je velmi strategicky řešen, kdy z prostorné chodby je vstup do každé místnosti, takže umožňuje rodinným příslušníkům nerušené užívání. Noví majitelé jistě ocení prostornou koupelnu s vanou a samostatné WC. Kuchyňská linka je od německé značky HÄCKER KÜCHEN a stejně jako ostatní vybavení, velmi kvalitní. Na všech oknech jsou instalovány elektrické rolety. K odpočinku lze využít také lodžii, která je dostatečně velká, aby zde mohla čas trávit celá rodina. Byt je prodáván včetně vybavení.

S vlastnictvím bytu je spojeno vlastní parkovací stání v garážích, které díky okrajovému umístění je širší než ostatní stání. K bytu dále náleží spoluvlastnický podíl na udržované zahradě o výměře cca 500 m2, která je oplocená a využívat ji mohou pouze vlastníci bytů daného vchodu.

Ve vzdálenosti 250 m se nachází obchodní centrum (Lidl, Penny, 2x drogerie, restaurace, kavárna, cukrárna, lékárna, elektro, sportovní potřeby, nábytek, domácí potřeby, kadeřnictví, masáže atd.), 300 m od domu pak cyklostezka, venkovní posilovna, sportoviště. Autobusová zastávka je vzdálena 100 m od domu, trasa na stanici metra „Depo Hostivař“ zabere jen 8 min. V lokalitě se chystá výstavba základní a mateřské školy. V horizontu 10 let zde proběhne také výstavba tramvajové trati.

Jedná se o klidné bydlení v moderní lokalitě s velmi dobrou občanskou vybaveností i dopravní dostupností.

Cena
10 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
5. 3. 2024
Adresa
Honzíkova, Praha
ID
0039
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
76 m2
Patro
1. z 6
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Zdeněk Kalina

Zdeněk Kalina

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze.

Podobné nabídky