Pronájem kanceláře, České Budějovice, Žižkova tř., 607 m2

Žižkova tř., České Budějovice 6, České Budějovice


1 400 Kč /za metr čtvereční / rok
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme k pronájmu komplex kanceláří v nově zrekostruované budově v širším centru města Českých Budějovic - ulice Žižkova. U objektu zajištěno parkování v uzavřeném traktu se závorou na čip. Budova po kompletní rekonstrukci. Možnost pronájmu celého patra nebo jednotlivých kanceláří. V 1. NP - sklad, 4 x kancelář, chodba.
V 3. NP - celkem 5 x kancelář. Kanceláře lze pronajmout jednotlivě nebo po patrech. Cena 1.400,-Kč/m2 /rok bez DPH a energií. Více info v RK. Ihned k dispozici. Pronájem kanceláře České Budějovice, stav je uveden jako po rekonstrukci, osobní vlastnictví, umístěný v lokalitě, kde je centrum obce, z celkového počtu 3 podlaží, o ploše 607 m2, pozemek o velikosti 607 m2, se zastavěnou plochou 698 m2, a nebo zkuste třeba, Kanceláře České Budějovice, je vybaven či je k dispozici garáž, nezařízeno nábytkem, ve vybavení také naleznete internet.

Cena
1 400 Kč /za metr čtvereční / rok
Aktualizováno
26. 4. 2024
Adresa
Žižkova tř., České Budějovice 6, České Budějovice
ID
001576
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
607 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
698 m2
Plocha nemovitosti
607 m2
Plocha nebytových prostor
332 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Koura

Miroslav Koura

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky