Prodej zahrady, Praha - Uhříněves, 1531 m2

Praha 22, Uhříněves


2 380 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 342 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze

Stěhovací služby

Popis

Prodej pozemku. Dovoluji si vám představit k prodeji atraktivní pozemek o velikosti 1.531 m², který se nachází v malebném prostředí Uhříněvsi, cca 200 m od břehu Podleského rybníka v Praze. Tento pozemek je ideálním místem pro ty, kdo vyhledávají klid a pohodu v náručí přírody, a přesto chtějí zůstat v dosahu hlavního města.

Pozemek je obklopen zelení a je částečně oplocen s pohodlným přístupem, asfaltovou cestu, přes vjezdovou bránu. K dispozici je zde také vlastní kopaná studna, což je praktický a cenný prvek pro každodenní užívání pozemku.

Na pozemku se dále nachází základy stavby o rozloze 35 m². Přední část pozemku je pečlivě udržovaná, s kvalitním trávníkem a bohatou vegetací, která dotváří příjemnou atmosféru místa. Zadní část je osázena stromy, které doplňují přirozený charakter pozemku a poskytují soukromí.

Lokalita je skvělá pro milovníky přírody a aktivního odpočinku, s blízkostí kynologického cvičiště, Podleského rybníka a turistických stezek, které lákají k procházkám a relaxaci. Současně je zde výborná dostupnost do centra města, což představuje ideální kombinaci pro pohodlný život blízko přírody s možností rychlého spojení do městského ruchu.

Pokud vás tato nabídka zaujala a rádi byste se o pozemku dozvěděli více, neváhejte mě kontaktovat. Rád vám pozemek osobně představím a odpovím na všechny vaše dotazy. Těším se na setkání s vámi a příležitost ukázat vám tento jedinečný kousek přírody, který by se mohl stát místem vašich snů.

Cena
2 380 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
31. 3. 2024
Adresa
Praha 22, Uhříněves
ID
2731
Plocha nemovitosti
1531 m2
Doprava
Autobus
Voda
Místní zdroj

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Praze.

Podobné nabídky