Prodej bytu 4+kk, Praha - Smíchov, U Pernikářky, 173 m2 (ID: 1212871)

U Pernikářky, Praha 5, Smíchov


18 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 88 166 Kč /měs.

(+ 1 stání za 1,5mil. ( samostatně zapsané v katastru))


Regionální dodavatelé v Praze 5

Stěhovací služby

Popis

Vítejte v jedné z nejžádanějších a nejpřitažlivějších míst v Praze - v oblasti pražského Smíchova, Hřebenka. Tato část Prahy 5 je známá pro svou vysokou životní úroveň a atraktivní lokalitu. Lokalita je vždy na prvním místě a Hřebenka je tím nejlepším příkladem. Nachází se v těsné blízkosti centra města, ale zároveň nabízejí klid a oázu daleko od ruchu velkoměsta. Je to ideální místo pro ty, kteří chtějí mít všechno na dosah ruky, ale zároveň si chtějí užívat klidu a pohody.

Představuji Vám jedinečný byt s venkovním parkovacím stání, který je svým uspořádáním se dvěma koupelnami s dispozicí 4+kk s galerií a užitnou plochou 188m2 naprosto neopakovatelný.

Prostorná komora na potraviny / technický prostor. Každý dětský pokoj má vlastní mini úložný prostor, vedle ložnice velký úložný prostor. Jako příslušenství je zde sklep + 2x kolárna. Byt je umístěný v klidném prostředí s těsnou vazbou na přírodu, nabízí klid a bezpečí, které ocení především rodiny s dětmi toužící po harmonii městského života s přírodou a soukromím.
Roku 2016 prošla usedlost kompletní rekonstrukcí, díky které se zde rozvinulo zázemí pro fitness, recepci, masérský salón a jógové studio, zabezpečení celého areálu včetně kamerového systému.

Byt sám byl majitelem kompletně dokončen a upraven pro rodinné bydlení ve venkovském stylu, přičemž zachované původní trámy, přidávají bytu charakteristický styl. Soukromí každého člena domácnosti je doplněno o klimatizační jednotku pro maximální komfort.
Po celé ploše bytu, je položena dřevěná plovoucí podlaha. Teplo a teplou vodu v celém areálu zajišťuje jeden centrální plynový kotel. Majitelé bytu mají k dispozici také jedno venkovní parkovací stání.

Přijďte nasát jedinečnou atmosféru a historii, kde se může začít psát i Vaše budoucnost.

Cena
18 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 1 stání za 1,5mil. ( samostatně zapsané v katastru)
Aktualizováno
1. 5. 2024
Adresa
U Pernikářky, Praha 5, Smíchov
ID
9195
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
188 m2
Patro
1.
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
173 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
202 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální plynové
Telekomunikace
Kabelová televize
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Břečka

Milan Břečka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 4+kk v Praze 5.

Podobné nabídky