Prodej zahrady, Obrnice - České Zlatníky, 535 m2

České Zlatníky


2 460 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 724 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Obrnicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Nabízíme k prodeji zahradu se zděnou chatou o zastavěné ploše 27 m2. Zahrada se nachází v zahrádkářské kolonii v Českých Zlatníkách, která se nachází v okrese Most. Je zde základní občanská vybavenost jako obecní úřad, školky a školy, pošta, potraviny, vlakové nádraží, autobusové zastávky, restaurace apod. Výměra zahrady tvoří 508 m2 a celková plocha pozemku 535 m2. Samotná chata prošla rekonstrukcí, kde jsou tedy udělány nové rozvody inženýrských sítí, fasáda, byla přistavená koupelna a revitalizován i interiér chaty.
Revitalizován byl i rovněž pozemek, který je nyní zarovnaný a nachází se na něm bazén s filtrací, pergola, zahradní domek a pískoviště.
V 1. NP se nachází kuchyně, která je vybavena zánovní kuchyňskou linkou, elektrospotřebiči, jídelním stolem a krbovými kamny. Z kuchyně se vchází do koupelny, která má sprchový kout a umyvadlo, toaleta je samostatná. Ve 2. podlaží najdeme prostornou ložnici, kde nalezneme 2 postele, velkou skříň, TV stolek a úložný prostor. Chata je podsklepena a nabízí prostor pro odklad zahradního náčiní. Ohřev vody je na bojler, který má objem 80 l.
Více informací u uvedeného makléře 7 dní v týdnu.

Cena
2 460 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 10. 2023
Adresa
České Zlatníky
ID
MR11993
Plocha nemovitosti
535 m2
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Radek  Molík

Radek Molík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Obrnicích.

Podobné nabídky