Prodej zahrady, Teplice - Sobědruhy, 392 m2

Sobědruhy


950 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 4 527 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Teplicích

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Sháníte zahrádku v Teplicích v rozumné vzdálenosti od bydliště a preferujete klid, zeleň a soukromí? Pak možná právě pro Vás je určena tato nabídka.

Mírně svažitá zahrada s možností převodu do osobního vlastnictví je umístěna v zahrádkářské kolonii v Teplicích - Sobědruhách a má celkovou rozlohu 392 m2. Nabízí tak dostatek prostoru pro rodinný relax nebo pro pěstování koníčků. Pozemek je udržovaný se vzrostlými stromy, keři a dřevinami.

Na pozemku stojí chata v osobním vlastnictví o zastavěné ploše 28 m2, jejíž součástí je terasa, obytná místnost a suterénní prostor, který slouží hlavně k odkládání nářadí, sekačky, příslušenství k bazénu atd..

Pitná sezónní voda a elektřina jsou samozřejmostí.

Pro více informací nebo pro domluvení prohlídky volejte na uvedené telefonní číslo.

Cena
950 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
24. 10. 2023
Adresa
Sobědruhy
ID
4833
Plocha nemovitosti
392 m2
Elektřina
230V
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Místní zdroj
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš  Vyhnálek

Tomáš Vyhnálek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Teplicích.

Podobné nabídky