Prodej bytu 2+kk, Bulharsko, Obzor, 47 m2

Bulharsko, Obzor


1 250 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Na prodej máme krásný dvoupokojový apartmán v populárním komplexu Obzor Beach Resort v městě Obzor. Apartmán se nachází v budově B.
Tento apartmán nabízí pohodlí a prostornost na ploše 47 metrů čtverečních. Zahrnuje koupelnu, útulnou ložnici, a světlý obývací pokoj spojený s moderní kuchyní. Zde můžete přivítat rodinu a přátele a užívat si společné chvíle. Výhodou tohoto apartmánu je také balkon, kde si můžete vychutnávat slunečné ráno s kávou nebo večerní pohodu s výhledem na krásné okolí Obzor Beach Resort. Tato nemovitost se nachází v atraktivní lokalitě, jen pár kroků od nádherných pláží Bulharska. Obzor Beach Resort poskytuje výborné vybavení a služby pro své obyvatele, jako jsou bazény, restaurace, wellness centrum a mnoho dalšího. Tady se budete cítit jako na dovolené po celý rok.
Cena tohoto apartmánu je velmi lákavá – 50 000 €. Je to skvělá příležitost pro ty, kteří chtějí vlastnit vlastní nemovitost v bulharském ráji.

Kontaktujte nás ještě dnes a získejte svůj vlastní kousek ráje v Obzor Beach Resort za tuto úžasnou cenu. Těšíme se na vaši zprávu a vaše nové bydlení na slunném pobřeží Bulharska! Dále pokud preferujete i jiné letoviska jako zlaté písky a jiné, tak určitě něco najdeme a domluvíme se na prohlídce.
Je možné, že tato nabídka je již prodaná, ale jsme schopni najít podobnou a na podobném místě. Hledáte-li nemovitost pro pobyt nebo investici s návratností, tak se mi ozvěte a určitě najdeme nemovitost, která se Vám bude líbit.

Naše služby:
Zakládáme si na tom, aby kvalitě našeho realitního portfolia odpovídala i kvalita nabízených služeb a dobře víme, že ta stojí právě na lidech. Naši pracovníci v Bulharsku vyrostli, mluví česky, slovensky, bulharsky. Znají zdejší komunitu, umí se o Vaši nemovitost dlouhodobě starat. Daně, poplatky, úklid, ostrahu koupi, prodej atd. Vše, co budete potřebovat k pohodovému vlastnění a provozování nemovitosti.

Služby a servis které nabízíme:
Osobní nebo online prohlídka v reálném čase. Poradenství a konzultace při výběru nemovitosti dle požadavků klienta
Naši právníci se postarají o všechny druhy smluv a také pomohou s ověřením u notáře a s bezpečným převodem financí. Připravíme všechny důležité dokumenty potřebné k přepisu nemovitosti a zajistíme jejich podání na příslušné úřady
Správa a provoz nemovitosti: úklid, pronájem, ostraha, transfery z / na letiště, hotline v případě nouze – to všechno vám nabízíme jako následný servis po koupi nemovitosti

Cena
1 250 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
8. 9. 2023
Adresa
Bulharsko, Obzor
ID
19529
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
47 m2
Patro
2. z 4
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
47 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Luboš Pokorný MBA.

Luboš Pokorný MBA.

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk.

Podobné nabídky