Pronájem obchodního prostoru, Praha - Malá Strana, Tržiště, 145 m2

Tržiště, Praha, Malá Strana


45 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivní nebytový prostor plný historického kouzla, situovaný na strategickém rohu Karmelitské ulice a Tržiště, je připraven k individuálnímu dokončení v souladu s představami budoucího nájemce. Dohodnuté úpravy bude hradit majitel slevou z nájemného.

Je zde vstup historickým výkladcem přímo z ulice, případně vnitřkem budovy např. pro zásobování nebo personál.

K dispozici je celkem pět historických místností, dále příprava na sociální zařízení, základní vzduchotechnika a dva samostatné elektrické okruhy.

Prostor se rozprostírá na dvou podzemních podlažích a aktuálně není vybaven pro bezbariérový přístup. Historie tohoto místa je bohatá, dříve sloužilo jako salon pro degustaci koňaků, ale je kolaudováno jako vinárna a galerie, což otevírá různé možnosti využití.

Lokalita je skvělá – jen dvacet metrů od živé Karmelitské ulice a minutu chůze z Malostranského náměstí, což dává tomuto prostoru neopakovatelný potenciál.

Provize je standardně ve výši jednoho nájmu plus DPH. Měsíční poplatky a energie jsou odhadovány na přibližně 10.000 Kč.

Majitelé by rádi, aby si nájemce zrekonstruoval prostor podle vlastních potřeb tak, aby vyhovoval businessu, který se zde rozhodnete rozvíjet. Protihodnotou za tyto náklady by měl být snížený nájem o cca 80 % na předem domluvenou dobu. Rekonstrukce musí odpovídat charakteru místa, tak jako v minulosti, kdy se zde provozoval koňakový bar. Veškeré náležitosti smlouvy jsou otevřeny k diskuzi a dohodě s vámi, budoucím nájemcem.

Pokud hledáte jedinečný prostor s charakterem a výbornou polohou, rádi vám jej představíme a probereme možnosti, jak ho přizpůsobit vašim potřebám. Těšíme se na vaši návštěvu a budoucí spolupráci.

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
Aktualizováno
26. 1. 2024
Adresa
Tržiště, Praha, Malá Strana
ID
05731
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Mgr. Jakub Frydrych

Mgr. Jakub Frydrych

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 1.

Podobné nabídky