Prodej zahrady, Litvínov, 1140 m2

Hamr u Litvínova


1 396 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 6 657 Kč /měs.

(Cena zahrnuje kompletní právní servis i advokátní úshovu)


Regionální dodavatelé v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji pozemek v osobním vlastnictví - zahradu s celkovou výměrou 1140 m2, která se nachází v kat. území Hamr u Litvínova. Nemovitost se nachází opodál od hlavní silnice Podkrušnohorská směr Litvínov - Janov, proto zde můžete očekávat klid od rušné komunikace. Podél zahrady vede asfaltová cesta - cyklostezka, jejiž část není tak frekventovaná. K zahradě je proto pohodlný přístup přímo autem s možností parkování u cesty nebo přímo na vlastním pozemku, a to díky vratům, kterými je opatřen plot. Popřípadě můžete přijet autobusem, který má zastávku vzdálenou zhruba 5 minut.

Zahrada sestává ze dvou vedle sebe ležících nepřepažených parcel (parc. č. 675/26 - 392 m2 a parc. č. 675/27 - 731 m2) a je celkově oplocená. Zhruba 2/3 pozemku jsou zcela rovinné, zatravněné s průchozími cestičkami, druhá část je řešena kaskádově s výsadbou různých keřů, květin či ovocných stromků - ideální řešení pro záhonové pěstitelství. Na celém pozemku je rozvod užitkové vody, která je čerpána z protějšího rybníka. Voda je pouze sezónní (cca. duben - říjen, dle počasí). Spotřeba vody není nijak omezena a je v roční pevné platbě nepřesahující 500,- Kč. Na pozemek je také přivedena elektřina. Z původní chaty (parc. č. st. 717 - 17 m2) zbyli pouze betonové základy (viz. foto). Je zde také jeden sklepní prostor plný spodní vody. Ta je zde stabilně, nevysychá. Skrze čerpadlo se takto kropil skleník a další. Dle územního plánu lze na každé parcela vystavit jednopodlažní stavbu - zahradní chatu, se zastavěnou plochou do 30 m2 a se zachováním charakteru stavby odpovídající okolní chatové zástavbě. Do této plochy se nezapočítávají doplňkové stavby (kůlny či zahradní domky pro nářadí).

Pokud hledáte větší pozemek pro Vás a Vaší rodinu, očekáváte klidnou lokalitu s blízkou dostupností centra města, zaujme Vás vhodné řešení pro pěstování ovoce a zeleniny, očekáváte dostupnost na pozemek autem, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, tuto jedinečnou nabídku Vám po dohodě mile rád osobně představím.

Cena
1 396 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena zahrnuje kompletní právní servis i advokátní úshovu
Aktualizováno
28. 3. 2024
Adresa
Hamr u Litvínova
ID
185-NP02211
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1140 m2
Voda
Místní zdroj
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jan Soudek

Jan Soudek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Litvínově.

Podobné nabídky