Prodej bytu 1+kk, Hohenwarth, Německo, 27 m2

Hohenwarth, Německo


1 450 000 Kč /za nemovitost

Regionální dodavatelé

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k prodeji byt 1+kk, OV, jedinečná lokalita v Bavorském lese, obec Hohenwarth, Německo, 20 minut od hranic ČR. Byt o rozloze 27 m2 se nachází ve 2. NP apartmánového domu, obklopeného krásnou přírodou, loukami a lesy.
Byt sestává z jedné místnosti, koupelny s WC a menší chodby, ve které je umístěna kuchyňka. Velkým bonusem je samostatný balkón z boční strany domu s možností posezení a výhledem do zeleně. Byt je kompletně vybaven nábytkem, který je součástí prodeje. K dispozici je apartmán se sprchovým koutem nebo vanou.
Apartmán je možné využívat pro soukromé účely, nebo po domluvě se správcem ho lze pronajímat formou krátkodobých pronájmů pro turisty.
Nedaleko lázeňské město Bad Kötzting (lázně, SPA, kavárny, vodní svět, sauny), skiareál Hohenbogen, běžkařské trasy, cyklotrasy, řada zajímavých turistických cílů, 20 minut Skiareál Javor, 30 minut Cham. Pro majitele apartmánů je k dispozici i zahrada v okolí domu. Vyhrazené parkoviště přímo před domem.

Více informací na telefonu.

Cena
1 450 000 Kč /za nemovitost
Aktualizováno
16. 5. 2024
Adresa
Hohenwarth, Německo
ID
23989
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
27 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
27 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Topení
Ústřední plynové
Doprava
Vlak, Silnice
Balkon
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Richard Jacenko

Ing. Richard Jacenko

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 1+kk.

Podobné nabídky