Pronájem obchodního prostoru, Praha - Chodov, Hráského, 100 m2

Hráského, Praha 11, Chodov


290 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ servisní poplatky 140 Kč/m2/měsíc + 3x kauce)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Neplatíte provizi RK. Nabízíme k dlouhodobému pronájmu obchodní prostory o rozloze 100 m2, umístěné ve 2. nadzemním podlaží komerčního objektu na Praze 4 - Chodov, ul. Hráského. K natěhování ihned.

Centrální recepce, non-stop ostraha objektu, přístup na magnetické karty, venkovní parkování, moderní výtahy, otevíratelná okna, venkovní žaluzie, bezbariérový přístup, klimatizace.

Budova Hráského se nachází vedle obchodního centra Chodov, na místě s výbornou dostupností autem i metrem, které je centrem života jižní části Prahy. V blízkosti se nachází pestrá škála obchodů a služeb. Budova nabízí flexibilní kancelářské prostory s dobrým poměrem ceny a standardu vybavení.

Výhodná poloha přímo na metru C Chodov. Skvělá dopravní dostupnost: 25 min. Hlavní nádraží, 1 min. dálnice D1 a D4, 25 min. centrum (Václavské nám.), 30 min. letiště Václava Havla.

Nájemné kanceláře: 290 Kč/m2/měsíc.
Servisní poplatky: 140 Kč/m2/měsíc.

Ceny jsou uvedeny bez DPH.

Cena
290 Kč /za metr čtvereční / měsíc
Poznámka k ceně
+ servisní poplatky 140 Kč/m2/měsíc + 3x kauce
Aktualizováno
15. 9. 2023
Adresa
Hráského, Praha 11, Chodov
ID
6629
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
100 m2
Plocha nemovitosti
100 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Musilová

Eva Musilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu obchodních prostor v Praze 4.

Podobné nabídky