Prodej vily, Olomouc, Václava III., 497 m2

Václava III., Olomouc, Lazce


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(info v RK, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Vítejte ve světě luxusu a historie, kde se váš sen o exkluzivní vile z roku 1922 mění ve skutečnost. S velkou radostí vám představujeme tuto jedinečnou nemovitost, která se nachází v klidné lokalitě a přesto je jen kousek od centra města.
Tato působivá nemovitost o užitné ploše 497 m2 je situována na pozemku o rozloze 1515 m2, což zaručuje dostatek prostoru pro vaše pohodlí a soukromí.

Vila nabízí čtyři samostatné bytové jednotky, s možností rozšíření o další bytovou jednotku v podkroví. Přehled jednotlivých prostor je následující:

- První podzemní podlaží (1.PP):
- Byt 3+1 o rozloze 64 m2
- Byt 1+kk o rozloze 34 m2
- Garáž o rozloze 17 m2 + technické zázemí domu

- První nadzemní podlaží (1. NP):
- Byt 3+1 o rozloze 140 m2 s lodžií

- Druhé nadzemní podlaží (2. NP):
- Byt 3+1 o rozloze 133 m2 s jídelnou, terasou i balkonem

Podkroví nabízí možnost rozšíření o další bytovou jednotku s projektem o velikosti 68 m2.

Součástí pozemku je také samostatný objekt o rozloze 26 m2 se samostatným vstupem, který byl původně využíván jako učebna, ale může sloužit i pro jiné komerční využití. Na zahradě se nachází bazén, fontána, lezecká stěna, venkovní kuchyně s pergolou a okrasná zahrada. K dispozici jsou také tři zastřešená parkovací stání, propojená s dalším zděným jednopodlažním objektem o rozloze 16 m2, který poskytuje dostatek úložného prostoru. Kromě toho je k dispozici ještě dalších pět venkovních parkovacích míst. Objekt prošel postupnou rekonstrukcí až do roku 2020.

Tato nabídka je vhodná jak pro komerční využití, tak i pro vícegenerační bydlení. Přijďte si prohlédnout tuto unikátní vilu a objevte veškeré možnosti, které nabízí pro váš luxusní životní styl.

Možnosti zajištění nejvýhodnějšího financování nemovitosti lze konzultovat bez poplatku s naším finančním specialistou. Pro více informací nebo sjednání prohlídky kontaktujte, prosím, certifikovaného realitního makléře.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
info v RK, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
5. 9. 2023
Adresa
Václava III., Olomouc, Lazce
ID
01957
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
497 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1515 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Lodžie
Terasa
Výtah
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Jindřich Švihel

Bc. Jindřich Švihel

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Olomouci.

Podobné nabídky