Prodej bytu 2+1, Karlovy Vary - Drahovice, Vítězná, 33 m2

Vítězná, Karlovy Vary, Drahovice


2 799 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 339 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Karlových Varech

Popis

Nabízíme na prodej byt 2+1, s užitnou plochou 33 m², situovaný na malebné ulici Vítězná v oblíbeném městě Karlovy Vary. Tento byt je velmi světlý, útulný a především rekonstruovaný s důrazem na každý detail. Stylové zařízení moderního stylu dodává celému prostoru půvab a eleganci.

Vstoupíte-li do bytu, ocitnete se v prostorném předsíni, která Vás navede do jednotlivých pokojů. Každý z pokojů je velmi světlý a vkusně zařízený. Každý milovník kulinářského umění ocení prostornou a plně vybavenou kuchyň. V bytě je také krásná koupelna, která dodává pocit luxusu a pohodlí. Byt je vybaven kvalitními materiály a moderními technologiemi.

Dům, ve kterém se byt nachází, je udržovaný a čistý. V případě potřeby parkování, můžete parkovat přímo před domem. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost - obchody, školy, lékaře a další.

Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost k nákupu bytu svých snů. Těšíme se na setkání s Vámi a na prohlídku tohoto úžasného bytu.

Cena
2 799 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
2. 5. 2024
Adresa
Vítězná, Karlovy Vary, Drahovice
ID
838659
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
33 m2
Vybaveno
Ano
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Bc. Romana Marečková

Ing. Bc. Romana Marečková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Karlových Varech.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky