Prodej bytu 3+kk, Jedovnice, Legionářská, 99 m2

Legionářská, Jedovnice


3 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 539 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Jedovnicích

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji prostornou zrekonstruovanou jednotku - ateliér o velikosti 3+kk v domě se 4 jednotkami na ulici Legionářská v Jedovnicích.
Původní dům se zajímavou historií pochází někdy z roku 1876 a do dnešní podoby prošel kompletní velmi zdařilou rekonstukcí (nové trámy, střecha, zateplení, rozvody vody, elektřiny, podlahy apod.), která zachovala jeho původní výrazné prvky a tím si dům uchoval svůj jedinečný genius loci.
Dům svou perfektní polohou nabízí jak blízkost centra městyse, tak nedalekou přírodu plnou lesních cest, cyklostezek, trailů a rybníků.
Jednotka se nachází v 1. a 2. NP. zadní části bytového domu bez výtahu.
Celková užitná plocha jednotky činí 99,6 m2.
Jednotka má následující dispozici:
2.NP - prostorná předsíň (8,7 m2), koupelna společná s WC (5,8 m2), obývací pokoj s kuchyňským koutem (18 m2), dětský pokoj (20,4 m2) a ložnice (17,3 m2).
1.NP – sklad 1 (22,1 m2) a sklad 2 (7,3 m2). Ze skladu 1 lze vybudovat obytnou místnost, kterou lze opatřit oknem, ze skladu 2 lze vybudovat např. koupelnu. Zde se jedná o návrh, záleží na konkrétních potřebách a představách majitele.
2.NP - popis
Kuchyně je vybaven kuchyňskou linkou se spotřebiči – elektrická indukční varná deska, horkovzdušná trouba, digestoř, myčka, lednice s mrazákem a mikrovlnná trouba.
V koupelně je vana, umyvadlo, koupelnová skříňka, otopný žebřík, WC a pračka.
Nábytek v bytě lze ponechat.
Podlahy tvoří plovoucí podlaha v celém bytě vyjma koupelny, kde je dlažba. 
Okna jsou dřevěná eurookna.
K dispozici je studna ve sklepě, z níž lze vodu efektivně využít k zalévání zahrady.
K topení slouží peletový kotel s automatickým podáváním pelet, který je umístěn v kotelně domu. Vytápění je podlahové. Jde o velmi úsporný způsob topení zvláště v dnešní složité době.
K ohřevu teplé vody slouží bojler umístěný v kuchyni.
K domu patří garáž (38,3 m2) s elektricky ovládanými vraty, kterou si mohou jednotliví vlastníci po dohodě rozdělit na 4 sklepní místnosti. Zde pak lze uchovávat kola, pneumatiky apod..
V domě lze využít společný suchý sklep vhodný ke skladování např. brambor či cibule.
Do domu je zaveden internet.
Jednotka má západní orientaci (obývací a dětský pokoj) a východní orientaci (ložnice).
K domu náleží pro jednotlivé byty společná zahrada o výměře 1235 m2. Zahrada je v perfektním stavu. Naleznete zde kromě jezírka, okrasných dřevin a travních ploch také spoustu plodících ovocných stromů – třešně, višně, jablka, hrušky, meruňky, ořech či švestky.
K dispozici je studna ve sklepě, z níž lze vodu efektivně využít k zalévání zahrady.
Parkování před domem je bezproblémové.
Městys Jedovnice má výbornou občanskou vybavenost. Je zde škola, školka, SPŠ, lékaři, lékárna, obchody, hospůdky, kavárny, sportoviště.
V případě zájmu o prohlídku kontaktujte uvedeného makléře.

Cena
3 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 11. 2023
Adresa
Legionářská, Jedovnice
ID
02339
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
99 m2
Patro
1.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Martina Fadrná

Martina Fadrná

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Jedovnicích.

Podobné nabídky