Prodej bytu 6+kk, Břeclav, Na Pěšině, 144 m2

Na Pěšině, Břeclav


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Břeclavi

Popis

Na prodej nabízíme luxusní mezonetový nadstandardní byt 6+kk s dvěma terasami, vlastním parkovacím místem a dalším pozemkem o výměře 212m², který nabízí například možnost dalších parkovacích míst. Byt se nachází ve velmi klidné okrajové části města Břeclav, ul. Na Pěšině - vila Antonie.

Byt je prostorný o celkové ploše 144m² a nabízí dispozici - kuchyně s obývacím pokojem a vstupem na terasu, 5 samostatných pokojů (jeden z nich aktuálně využíván, jako šatna), 2 koupelny a 2 WC. K bytu dále patří dvě terasy (větší terasa z obývacího pokoje cca 14m² a menší terasa z pokoje cca 5m²)

Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči, v bytě je klimatizace a podlahové vytápění vlastním plynovým kotlem. Interiér bytu je elegantní a stylový, s dřevěným schodištěm, plovoucími podlahami v pokojích, dřevěnými zárubněmi a vestavěnými skříněmi.

Dvě terasy nabízejí krásný výhled na okolní krajinu a slouží jako ideální místo pro odpočinek. V bytě je rovněž centrální vysavač a dřevěná okna. Tento byt je ideální pro náročné klienty, kteří hledají luxusní bydlení s nadstandardním vybavením.

V případě zájmu o více informací, případně sjednání nezávazné prohlídky kontaktujte přímo realitní kancelář. Uvedená cena je bez provize realitní kanceláře, která činí 3% z kupní ceny ( k provizi bude připočteno také DPH). Ev. číslo: 643290.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
22. 4. 2024
Adresa
Na Pěšině, Břeclav
ID
643904
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
144 m2
Patro
2. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
144 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Topení
Lokální plynové
Sklep
Terasa
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Blanka Lemonová

Blanka Lemonová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 6+kk v Břeclavi.

Podobné nabídky