Prodej bytu 6+kk, Praha - Malá Strana, 181 m2

Praha 1, Malá Strana


Cena na vyžádání /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Nabízíme k prodeji velkou bytovou jednotku v neorenesančním domě z roku 1880 v samotném centru Prahy na Malé Straně kousek od Karlova mostu. Tuto velmi zajímavou investiční příležitost nejvíce ocení lidé, kteří si váží hodnot a odkazu historie jak z pohledu architektury a stavebnictví tak i z pohledu samotného vývoje města pražského.
Bytový dům se nachází na zcela unikátním místě v bezprostřední blízkosti Karlova mostu s výhledem na Mosteckou věž na Malé Straně. Přesto, že je umístěn na jednom z nejrušnějších míst v Praze, je v domě znamenitý klid. Bytové jednotky v prodeji tvoří téměř třetinu plochy všech bytů v daném domě.
Jedná se o prodej bytu, který zabírá plochu celého prvního patra s výjimkou společných prostor. Tato bytová jednotka velikosti 6+1 má plochu cca 180m2.
V objektu lze koupit druhý byt, který se nachází ve druhém patře. Ten má plochu cca 120m2. Byty jsou ve stavu před rekonstrukcí a nabízí tak možnost absolutní volnosti v jejich adaptaci pro nového majitele. Bytové jednotky lze koupit vcelku anebo samostatně.
Dům je rozdělen na jednotky: v přízemí je jídelna - majetek městské části, v prvním patře je jedna bytová jednotka (předmětem této nabídky), v druhém patře jsou dva byty, z nichž ten větší je rovněž předmětem této nabídky. Třetí patro je obdobné dispozice jako druhé a v podkroví je vestavba jedné bytové jednotky. Tento dům je oproti okolním objektům zajímavý tím, že má vysoké stropy (cca 3,60m).
Dům má v současné době již provedenou rekonstrukci střechy, rekonstrukci fasády včetně výměny oken a na začátku letošního roku byla dokončena rekonstrukce vnitřních rozvodů instalací. V jednání je taky instalace výtahu. Je v posouzení studie možného umístění s ohledem na charakteru a stavu schodiště.
Dům se nachází na pěší zóně, přitom v klidné části nerušené hlavním turistickým ruchem. Je tedy v pěším dosahu všeho co si lze v centru představit. Parkování zde probíhá v rámci městských parkovacích zón.
Rád Vám sdělím více podrobnosti o této mimořádné nemovitost.
Cena nabízené nemovitosti je k jednání. Těším se na setkání s Vámi.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena k jednání
Aktualizováno
25. 4. 2024
Adresa
Praha 1, Malá Strana
ID
LK128291
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
181 m2
Patro
2. z 4
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
181 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Voda
Dálkový vodovod
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. arch.Antonio Silvio

Ing. arch.Antonio Silvio

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 6+kk v Praze 1.

Podobné nabídky